Hellooo cosy

Fick en supermysig blå tröja av papsen igår! (den till vänster) Blå med amerikanska flaggan, me like. Hur gosig som helst!


you don't know a thing about me

goddagens, är aptrött idag(känner att jag använder ordet ap- framför alla ord just nu)!

Har sovit hos äskling(sjukt ovan att kalla honom det haha) idag, formel 1 i morse haha jag spelade dock mest mitt kära fårspel hihi. Ma matar, parar, kastar blixtrar, rullar och ger vatten åt små bäääande får. Formel 1 då, Det är fasktiskt ganska kul att se på.. Speciellt med tobias :-)))))) wiiiii

Sen hämtade abbe mig och vi hämtade massa flyttgrejer med hans kompis dennis, mycket trevligt! Vi kom på en bra inflyttningspresent haha. Innefattade fårpäls, nude och en kamera... Sen bar vi massor av konstiga prylar typ virres lampa tillsammans med virre och majskorven. Sjukt fin lägenhet, sser framemot inflyttningsfesten!

 

Nu sitter och och väntar på en stek pappa haft i ugnen hela dagen, luktar galet gott! Har även skickat in mi del i grupparbetet så jag har varit flitig! Imorgon blir det skola och träffa goa gruppen för sammanställning+ en ridtur så hoppas på gött väder!

varför har jag snett ögonbryn, har kommit på att jag har det och då tänker jag på det hela tiden fast slappnar jag av har jag inte det men jag spänner pannan på nåt randomvis hela tiden så det ser snett ut. Herregud vad jobbigt liksom, värsta värdlsproblemet typ..

 


yay

till hansi nu!


lördag

jag ska uppskatta det jag har, det är något jag verkligen lärt mig. Denna gången tänker jag inse vad jag har innan det är försent, och verkligen ta vara på det dessutom. Det har jag lovat mig själv på heder och samvete, för då finns det absolut ingenting att ångra att man inte gjorde tidigare. Det är så det ska vara liksom

 

Har vart i varbeerg och ätit hos farmor och tittat till huset. Nu ska det lagas mat och sånt där trveligt sen ska jag leka med min lilla hansipansi. Mysigt värre, frågan är vad vi ska göra!

Hade förresten en grymt go kväll igår hos tobias, hans familj bjöd på skitgod mat. Grymt mysigt kväll, jättego familj :)

okej nu sk ajag njuta av ledighet lite! Pussi


ide

'

en nyduschad flicka gick precis i ide för vintern. Sorry mina vänner men det är nog nu med kyla! Haha hade vart såååååååå gött att vara björn i år. But I will keep on fighting som vanligt :) Hihi

 

Mysig promenad med hansipansi förut och en tuff dag i skolan. Gruppen är nice!


bron

softar i sängen med min goa pläd och ser på bron! svtplay är niiice som tusan och bron med!

ledig jävla kväll

fy fy fy vad underbart att jag inte behöver göra ett piss iom pluggområdet ikväll, galet! Första dagen på länge utan press och stress! Ska mysa med min fina tobias istället för det jävla kompendiet som vart min vän två veckor.

Imorgon sätter grupparbete igång och gruppen verkar bra så jag är spänd och lite lite nyfiken haha men bara lite! Litteraturseminariet gick bra, kände mig ganska smart, det går bra nu kompisdet går bra nu.. Typ så

 

mat nu! Ha en goo kväll!

 

bild på mig och syster från typ våras eller nåt haha


When they say you can't, proove them wrong

herregyyyd vad trött jag är, helt sjukt. Ögonen ramlar ner i näsan typ och så har jag skallebank.. Yummii

Ska naaana tänkte  jag så jag är astaggad inför seminariet imorgon. Not gonna happen

yayey sov gott och vakna i torrt! Jag lyckas alltid vakna i blött, stackars mig..


Måndag

grymt mysig kväll igår hos tobias, den killen är stört bra! Idag har jag pluggat sen i morse med alla skitfrågor inför imorgon (litteraturseminarie). Blää, fattar inte hälften haha och så ska vi ha disskussion kring det. Fuck my life

drar med mamsen på utflyckt istället! Haha Ha det!

 


bara när du inte hör

grymt mysig helg med goaste folket, NI ÄR BÄST! God mat och dricka, spel, mys och tjöt! Helbäst bara!

Sen blev det Ifk göteborg-Ifk norrköping match på gamla ullevi, också helgrymt! liite kallt  bara hihi

Har bäddat ner mig själv i sängen nu förjag fryyyyyyser

Återkommer imorgon såklart :-)

 

Kan meddela er att jag är asglad just nu, det finns jävligt underbar kille nämligen!


roadtrip

snart sticker vi, ska köra mamsen först och packa lite bara sen är jag redyyyy


lördag

godmorgon, eller nej har sovit helt kass i natt haha så gick upp och pluggade istället så nu är jag snart klar med det. Då blir det packa och duscha och sånt trevligt. För idag bär det ju av till varberg! jag ska köra också, aptrööött haha får sova lite nu. Vi vill ju inte höra på radion om en olycka med 45 inblandade bilar..

Ha en go helg iallafall!

 


spread a little something to remember

bild från förra fredagen hihi idag är jag seg! har myspyst massor och ska snart lägga mig. Haha är sjukt peppad för plugg imorgon bitti.. Sen däremot ska det bli awesome med varberg! Måste se till så jag har allt jag behöver och ska packa neeer bara!

Nattipatti med er godingar!


Just watch you as the rays tangle up around your face and body


But there's no
No real truce with my fury
you don't have to believe me
I love you all the same

But you stole the sun from my heart
You stole the sun from my heart
you stole the sun from my heart
you stole the sun from
you stole the sun from my heart

You have- Broken through my armour
and I don't have an answer
I love you all the same

Manic street preachers-You stole the sun from my heart

Hanna, här har du en gammal goding att lyssna sönder lite på! Du som är ute efter låtar :-) Hihi den är FIN!

 

Pluggat sönder idag(vekrligen SÖNDER). Bara läsa läsa läsa nöta nöta nöta massa text. Vetenskap och psykologi typ. Livet som student är hårt, big time!

Fick go T-bone stek som pappa fixat med mozarellasallad, yumiii kan jag lova! Nu ser vi på matlagningsprogram och facebookar bådatvå hihi. Imorgon blir det morgonträning och sen plugga och jobba! Avslutar fredagen med en fet skål räkor, aioli och myspys hemma! Uppladdning för en go helg i varberg :-D

kolla liten bebis-anna ( eller okej två år gammal bild haha)


Torsdag

bara en dag kvar tills helg, yummiii

Ska ta en dusch, fixa mig och sen löägga mig några minuter och sova tror jag. Har sån jäkla träningsvärk!

Blow me and run


can't see, I'm blind

morsning,

en seg dag i skolan idag, mycket psykologisk fakta. Intressant men ja, lite väl flummo. Har sedan läst ca 2378 sidor (kändes så) i ett dyrt häfte. Värt

Nu ser jag på fotboll (gogogo zlatan, han har lika långt hår som mig nu ju!) med pappa, vi har tränat stenhårt och klämt i oss lite kyckling. Mums

Min röv är inte att leka med efter badmintonen. Kan inte gå på toa typ, och INTE resa mig upp ur sängen. Inte alls trevligt att ha ont i röven kan jag lova er.

Imorgon=skola och plugg=no lifer

Längtar till lördag! Då bär det av ner till varberg på en liten roadtrip med mina älsklingar

dålig bild på mig och johannisen på trädgårn med sångaren i The Pusher, niiice


Haha


hittade en bild från balen inzoomad på mig och mitt klassiska smil. Har vart med sen jag föddes, typ. Blandning mellan kissenödigt och galet!

Jobig dag i skolan, sen blev det ridtur med julia i regnet men det var mysigt värre! Åkte hem och åtochstack till LTK med papsen för att spelalite badminton! Jättekul verkligen :-) Hann vann dock två och jag ett.. fail
NU är det nog dags för en fet dusch skulle jag gissa på, och lite gulasch!

P&K

kärlek

ska bara passa på att sprida lite go kärlek så här en pissig regnmorgon( och det är bara TISDAG mina vänner) Längre än så har vi inte kommit i veckan, ledsen!
Måste fixa iordning mig lite snabbt nu och packa ner mat och allt. Vetenskapliga saker står på schemat idag. Exiting! Haha

Jag vill aldrig gå upp på morgonen längre, det är så sjukt gött i sängen och så sjukt ogött utanför sängen! Får börja sova stående typ.

Ursäkta också att jag är så dålig på att skriva här just nu men som sagt det har vart tentaperiod och tenta och jag ska bättra mig, härligt att ni hänger kvar iallafalll!

Massa äckliga blöta pussar och jävligt hårda kramar hihi

If you can´t make me smile

I need the fear of a love that's lost
I need to stop trying to count the cost
I need to fight on the losing side
And always hold you
I will always stay with you

Till we know the pain of a broken heart
We can't walk through the fires we didn't start
So, just hold on to the way it is tonight
Learn to love through the darkness and the light
I'm on your side
Oh, I'm on your side

needtobreathe-learn to love

Åh underbara låtjävlel typ. Kär i den så ge den en chans!

Sorry

ledsen för min dåliga update i helgen kära, trogna fina bloggläsare hihi ni är en del nu, jättekul! Har vart sjukt mycket i helgen så har knappt suttit vid en dator(ovanligt!)

Passade huset i helgen så det var fram och tillbaks till stall och påfyllning av kattmat haha sen har jag haft mina underbara tjejor på besök i fredags, vin och chokladfondue( ananas och banan var favoriten lätt). På lördagen var det träning med julia och vi sprang ganska duktigt tycker jag haha och senarekom tobias på grillad kyckling hemma och så gick vi på bio. Han är bäst. Idag har vart formel 1 tidigt i morse haha och sen bacon och ägg och massa mys. Och ridtur och plugg..

Så en liten sammanfattning av helgen som vart ganska intensiv! Ser dessutom fram emot nästa helg med roadtrip till varberg! asmysigt ju :-D

Nu ska jag lägga ner plugg och skaffaett liv fram tills imorgon då det är tenta.. Fuck, men känner mig ändå förberedd på nåt vis!

Mys

Myspys


helloo gorgeus

 

Den dära Nelly.se kan skor


Well it's broke


Tried to break my heart
Well it's broke
Tried to hang me high
Well I'm choked
Wanted rain on me
Well I'm soaked
Soaked to the skin

The script-the end where I begin

Är mycket för sån här musik just nu, typ The script, snow patrol, needtobreathe. Fin stämningsmusik på den annars ganska bajskalla och sega hösten.. 

PLuggat idag med goa klassisar på KBT, tro mig ni vill inte veta vad det är för det är bara nördigt. känner att jag är ganska bra på equmarginal principle, externaliteter, legitimitet, fysisk struktur och sån skit. Eller förlåt, sånt användbart. fuck no

imorgon blir det gosekväll med tjejorna, lite vin och chokladfondue. Mysigt värre! Lördag ska jag nog laga tacos! Mumsigt

ha en go kväll jag ska INTE PLUGGA ALLS.

har bilder på mobilen men orkar inte lägga in right nooow



tentaångest

pluggade åtta timmar igår, det sög ganska hårt. Idag blir det att åka in til biblioteket och sitta med tre andra från klassen, kanske kan vi bena ut lite mer ihop. Eller inte. Failar jag på denna också blir jag skeetsur för nu har jag faktiskt pluggat extremt mycket! Bye bye livet hello boken..

 

 

Tröstade mig som sagt iallafall med en supersöt korsett som jag ska visa er hihi fast inte på tyvärr..

jag dog lite när jag såg den, från lindex !


ät hår

bra sysselsättning en måndag


when you came in the air went out

det flög saker i luften

både ord och föremål

och ut ur ett fönster flög något annat

något ömtåligt och skört

En tillit och en sorts krossad kärlek hos ett barn

som skapade sin egen rädsla den dagen

sina egna monster

moster som upprepade att ingen stannar kvar

alla sticker tilll slut


 

Massage idag på gildaskolan=awesome Sen mysplugg med johannis och så lite shopping av korsett( jag ÄLSKAR korsetter oh may gaaaaaaaaaad) och ett besök på kondomeriet. Spännande affär det där! Fick med migen roströd tröja hem också hihi

Sen blev det lillsysters vattengympa! grymt kul och jobbigt. Mina kinder ville itne ha klorsmekningar utan protesterade med rodnad och fettohet.

Tack för mig


when I reach out my finger

I am a chinese girl ola ola lala

I like to photograph ola ola lala

 

Ja jag ska lägga ner jag lovar! Dagen har sett ut såhär: Väckt av att två söta killar ska se på Formel 1 i min soffa, sov gott vidare, blev väckt igen, gosade lite, försökte  mig på bacon, gick åt pipan, blev knäckebrödbacon, tog en ridtur, åt massa godis, sjöng för lisa om en bulle med microskräck, pluggade lite till tentan, duschade, åt och nu bär det av mot stenkullen. Min dag!

Imorogn blir det massage! Helt ok dag ändå - plugg

 


Sunday, bloody sunday

But like everything I've ever know, you'll disappear one day
So, I'll spend my whole life hiding my heart away

Adele

Lördag

en bra dag idag, en ganska knasig kväll och dag igår. fick iallafall vakna bredvid en snyggjävel och så fick jag äta lite polly så känner att dagen kommer bli finemang! Laddar för skräckfilm och chips och dipp senare med mina fina! Ska se till att hitta nåt bra minsann... hihi

Nu blir det promenad med en annan snyggjävel nämligen hanna, hoppas det inte är för kallt ute.

Ska FÖRSÖKA plugga också jag lovar mamma haha

Ha en stört bra dag!

you never meant to hurt no one

Godmorgon! Har sovit som en liten tjock söt gris i natt, skitskönt! Var längesen jag sov så himlans bra och länge, ska börja lägga mig tidigt tror jag haha.

Skola klockan 12 idag, sen jobb direkt efter och sen går jag in för en go kväll! Hemmagjord pizza och idol skulle jag tro att det blir minsann. En gammal hederlig fredagskväll!
Imorgon blir det plugg, träna, rida och en galet mysig kväll med mina fina kompisar. Film, chips och dipp, soffa och mys står på schemat imorgon!

ha en go dag säger jag nu och går och duschar för jag är ganska fräääsch



Maria Mena-Sorry
Needtobreathe-Learn to love
Snow Patrol-Crack the shutters


Dessa surrar i hörlurarna just nu!


someone like you

Hej fina ni(är ni fula är det jätteokej också såklart)

Har haft en bajsföreläsning och en bra idag, sen har jag ätit på  subway, vart på promenad i riddarsten med hanna och softat härligt med mina klasspolare. Överlag go dag såklart, stormen och regnet räknar jag bort (det man inte tänker på finns inte)

ska inte göra en uppsats nu utan lämnar allt åt fantasin haha ska äta nu och hör redan nu hur dem mobbar mig ute i köket för nåt. Bajskorvar

jag är typ det fulaste jag vet i tofs (speciellt sån där tight som på bilden) men håret idag

ville inget annat. Inte när regnet sa tjena annas hår jag ska locka dig och frissa dig till

oigenkännlighet. Love it :-)

 


morgonpigg

är så himla omorgonpigg just idag så det finns inte. Ögonen är som grushögar och huvudet är en badboll typ. Ville INTE gå upp idag alls faktiskt, kunde legat kvar hela dagen haha. Poop och så regnardet som in i helvete också. Awesome! och så går jag till 5, kan inte bli en bättre dag känner jag!

Eller jag ska inte klaga för startade morgonen perfekt iallafall :-)

If you won't look down, I won't look back


Love, love isn't always 
Love, the way that we mean
Just like you are right now is all, all that I need

Let's start over, don't be afraid cause I won't keep track
Let's climb to the top
If you won't look down, I won't look back

Love, love isn't always
Love, the kind that you want
I will be here waiting if you, you can let go

Needtobreathe-I won't look back

just nu suger skolan en aning, fattar noll av alla paragrafer och diagram och slask. Men det kommer väl falla på plats en vacker dag då jag gett upp för längesen och skaffat mig en biodling vid havet. tror jag och mina bin hade trivts ihop! Och katter, katter måste jag ha om jag ska vara sån

Ska käka hemmagjorda hamburgers nu med klyftpotatis för det är ju LILLÖRDAG! Men skippar alkoholen.. Haha pappa är nog glad för detta! Sen tänker jag bege mig till stenkullen och hälsa på fina tobias wiii

nej! mat nu, svälter nästan! Och jag lovar att äta upp allting så ingen kan säga att jag ska tänka på barnen i afrika för det finns ingen mat över till dem idag :/ Förlåt barnen!

älskar min gosiga väst jag köpte som tröst åt mig själv för tentan förra veckan. Den är awesome! Lillsis är också awesome!

 


secrets

 

 

and I remember us now
but I forgot what we felt like
somewhere along the wa
y

Maria Mena-Homeless

 

Kul att så många läser min blogg, blir apglad verkligen! och ni får fortfarande länka era bloggar ni som har så jag kan läsa tillbaka! (Hanna din läser jag redan hihih)

Nu blir det sängen efter träning på gymmet (grymt skönt!) och pluggläsning av cphäfte(grymt oskönt!)

men jag ler som ett fån för jag är bra och jag lever och jag är frisk

 

Tänk gärna på min fina morfar idag, han ligger på sjukhus alldeles ensam och mår inte bra. Så håll tummarna är ni snälla för det gör jag. Håller så dem vitnar!


It's like learning to fight, or falling in love

Jag slutar upp med mitt fjantiga tänkande nu, finns ingen anledning och jag måste
börja tro på nåt igen. INte vara en stor tönt och rädd för allt. Det är på tiden!

Träffade goa julia på tåget och vi planerade lite lätt en myskväll, blev sjukt sugen
nu haha blir nog bra :-)

En annan sjukt viktig händelse som har hänt idag(och då menar jag ruskigt viktig, typ livsavgörande)! Jag har köpt nya färgpennor att anteckna med. En blå, en grön och en orange. Ni undrade va? Förstod det!

Tog en dunderskön ridtur(fortfarande med hästen, då många misstolkar denna aktivitet) i det goa vädret och senare blir det ner till gymmet en sväng. Har en jävlig energi just nu, tror det beror på en viss härlig person som smittar av sig hihi


Bild:Lisas

Over-analyzing

Not again i scream,
Over-analyzing everything.
The circle of us ,
Won't break It's pattern ,
Won't seize Cuz

-I am your stubborn hypocritical lover
Guarded by thorns of My past.
You have Been wounded, bled out
Anger gushing,
And none of us thought it would last

The winds of your ego
The waves of My tears
Made The most Perfect almighty storm That we've seen This year
But experience gathered
We've learned from our past
So don't worry darling
This too shall pass..

Maria Mena-This too shall pass

Hittade Maria Menas nya album påväg till skolan. Gillade de allra flesta låtarna skarpt på Viktoria som skivan heter. Speciellt den ovan föll mig i min knasiga smak. Lätt värd en lyssning! Eller sjutton hihi

Så himla kul att skriva att jag vart i skolan idag igen, verkligen, ni hoppar säkert av nyfikenhet över statsvetenskap och juridiska bajsparagrafer precis som jag. Fast nä skulle inte tro det, man tar hellre en kall hink med hummervatten och häller över sig. Iallafall nästan. HUmmer är ju gott?

Ska på promenad nu strax, go kväll. Sen blir det lite mera plugg yayy.. Tänk på mig där jag sitter med en träsmakande bak och en värkande panna och läser. Läsa kan vara trist har jag gjort den stora upptäckten av. hello einstein

 

Over and out!

försöker lägga upp ibland iallafall!

 


never give up

är sjukt sugen på en tatuering liknande den ovan. Fast rakt och inte med blått då.. haha skulle bara visa vad jag är sugen påååååå. Vill ha skrivmaskinstext.

Never give up är ganska vanligt men det betyder nåt för mig, det kan påminna mig om att det är värt att kämpa för det man vill och det man tror på för det lönar sig i slutändan. Och man ska aldrig ge upp, man klarar allt!


wish

gustavsson 3 trappor nu, ganska kul! Käkat tacos också så magen står i sjuttiofem hörn eller trianglar eller nåt knasigt. Mätt iallafall med andra ord!

 

 


This time I have really led myself astray

Call you up in the middle of the night 
Like a firefly without a light
You were there like a blow torch burnin'
I was a key that could use a little turnin'

So tired that I couldn't even sleep
So many secrets I couldn't keep
Promised myself I wouldn't weep
One more promise I couldn't keep

It seems no one can help me now
I'm in too deep
There's no way out
This time I have really led myself astray

Soul asylum-Runaway train


Bara jag som älskar denna låt? hörde på radion nyss, den är grymt nice att köra bil till och sjunga som en tokfjantfjärtfis. Jamen moget Anna! 

Friends with benefits igår med tobias, grymt kul film och grymt go kille såklart wii sen har jag degat mest, ätit alldeles för mycket godis och därefter kom också magont som ett mail på mailen. (försökte göra om som ett brev på posten till nåt modernare men failade såklart) Har även hunnit med att rida en sväng i det grymma vädret!

Man kan säga kort och gott att helgen vart supermysig, tillbaks till skolan imrogon vilket känns mindre mysigt.. Men får iallafall träffa mina goa klasskompisar hihi


Lost

jaaa, webbcam är kul


önskar jag kunde säga att vi klarar det tillsammans

Goddag kära blogg! Måste göra en mycket hemsk bekännelse.. Haha nejdå gårkvällen gick som på en räls, inga däckningar och inga stora failar. Typ. Felicia är världsgo iallafall, vi var på Chez och Bryggeriet och hängde med en del väldigt sköna snubbar!

Roligast på kvällen var att vi gick åt helt fel håll när vi skulle till avenyn bara för vi snackade så mycket, hamnade vid handels..

Nu har jag tränat, ska äta min köättbullemacka och sen antagligen plugga och rida lite :-) Bio ikväll med tobias, jag ska köpa sockerbitar är galet sugen på det! KAnske kinderägg med..


RSS 2.0