lady in red

this year, to save me from tears, I gave it to someone special


let's go undercover

lite av shopping på sista tiden, en bustier från lindex och ett linne från ginatricot.

Laddar inför nya året och idag ska det bakas cheesecake med min fina hanna, ska också försöka träna lite gött på gymmet. Behöver en sväng till systemet också, snart är jag redo!

 

Puss


onsdag

. Färgar hår, hoppas det blir snyggggt annars får det vara fult hihi. Insåg att Jag ser ut som en knubbsäl som just glidit ur vattnet i min nyårsklänning, sexigt värre. Fast nä.. jaja det går över tills än dör!

27 dresses

Sitter i soffan som en päsmunk och ser på film, hur gött som helst. Idag började dagen med simning, gym och frukost på vp. Bacon hihi. Sen har Jag varit med hansipansi och lisafisa på allum, vi vässade armbågarna och gav oss in bland alla monstershoppare. Gjorde två tshirtfynd, en ring, en korsettsak och en god tacobuffe så blev inte mycket rea tyvärr. Allt Jag hittade var just tshirtarna.. men är sjukt nöjd med underkläderna som passarvtoppen under min nyårsklänning! Awesome! Nu blir det film sen sleeeeeep, tror inte Jag behöver räkna många får ikväll!

Annandag jul!

God dag kära blogg, har tagit mig friheten att försumma dig lite under julledigheten! Inte meningen alls egentligen men var tvungen att ha det lite mysigt med min fmailj och mina vänner under jul hihi

Har haft den bästa julen vekrligen, hur mycig som helst! började i varberg med mysigt spelande, tacosätande och trevligt sällskap! sen var det jullunch och så bar det av hem till mamsen för mer julmat och mys!
Senare på kvällen kom tobias hit och så var dagen fulländad :)

Igår och idag har jag bara softat med familj och älskling och idag ska jag rida med jullebulle, träffa hanna och träna. Imorogn blir det reakaos! hihi

julpuss

just another magic thursday


coolaste örhänget ever. Från Kyssjohanna.se   Im in löööve

Dan före dan före dan

julhysteri eller vad i fiskaffären, OH MY GOD vad myckety folk haha. Alla ska ha sill och lax i stora lass. Med min febervärkande skalle tog det mig hårt med en kilometer kö.. lite överdrift!

Nu har jag precis skickat in hemtentan, helt underbart! Ska duscha och åka ner och fixa två julklappar till sen är jag reeedo för jul! Hoppas att det jag känner i kroppen går över och inte bryter ut i en Anna-är-ledig-sjukdom hiiihi. Iallafall, jobb imorgon sen drar vi ner till varberget för julmys. Julafton spenderas i vb och sen hemma hos moder med goa feta släkten :)

Puss

Jul

Snart är det jul bannemig! helt galet, måste fixa två små klappar till innan jag har julfrid haha och så ska jag jobba ons-fredag innan jag är friiiiii. Ska strax göra mig en köttbullemacka och sen blir det att sälja ton med sill till glada fiskkunder haha

har vart på promenad med min fina hanna, snack om nyår och allt möjligt blev det! Alltid lika mysigt! Fick ett extra trevligt mottagande av Johan på ica, det första han sa var : vad fin du är utan smink! Gulliga Johan :)


Sitter i min röda morgonrock och gosar, kröp ner i sängen lite förut och bara somnade som en stock. Snart lilla anna, snart kommer den ledighet du verkligen är värd efter denna hösten! håll ut!



gammal bild på mig och syster, tyckte den var skön!

ta inget för givet vafan!

kokt eller stekt hjärnsubstans sitter på min hals. Hemtentan är ett svinigt projekt jag fan tänker göra klart! Sen är jag nämligen ledig haha. Då ska jag träna och njuta ojojoj. Och jobba.. Ojojoj..

haha blir uppdatering när jag är klar! Lovar :)

Nu ska jag fixa mig en lunch a la anna. Pasta och köttbullar, sjukt avancerat ändå!

Handlade julklappar igår också. Alla fixade utom en till pappa och en till mamma, mpste fixas snarast!

Puss

yes I did my best

I was waiting for a chain reaction
With a missing link
Waiting for that trickle down
Forever circling the sink
I was tired of being tired
I could not get no rest
So I kept sleepwalking and talking in my sleep
Yes I did my best


Soul asylum-I did my best

Lite lätt blåmärkt på mage, knä och med lite lätt smärta i nacke är jag åter på fötterna! Igår var en bra kväll med min fina hanna, vi började hos mig med varsitt glas vin (redan här ljuger jag, läs varsin dunk vin) och putte kom och hälsade på. Lite lätt förfriskade drog vi ner till allas våran favorit david för att möta upp med ett gött gäng grabbar. Blev lite gitarr, vodka och trevligt folk. Blev ingen utgång haha jag åkte senare hem till tobias där jag möttes av låst dörr och däckad kille tihi

Allt som allt, Go fredag!

Idag var det hemtentadags och pepparkakskristyrpåläggning (?) haha och nu ska jag vandra ner med T för att köpa chips. Har ett extremt sug efter det!

ta det lugnt!
Puss

skön bild



Snart fredag

snart fredag, underbart! vill gå klart skolan, titta på hemtentan och sen dricka upp mitt vin.. Haha i sällskap av hanna och virre. Wonderful!

 

Ska snart sova haha ska satsa på ruskigt pigg imorgon! yummi

 

Ni får gärna komnentera eller länka till egna blloggar när ni kikar in, jag  är nyfiken på vilka ni är haha det är ändå ganska många nu!

 

Puss


He is my kind of rain

Det är där jag känner mig hemma
Det är där jag känner mig trygg
Det är där jag glömmer tiden
Med armarna runt din rygg

Skola idag, flummigt grupparbete men kul sm tusan. tror inte vi kom fram till så mycket mer än att man ska ha spermier i håret för att få glansigt hår? Och att det finns en sjuk app med sexuella snuskigheter. Det var väl det!

Ska träna senare tänkte jag, innan dess blir det nog lite plugg och Elsas värld tänkte jag!

Pussii


underbara älskade

Jag älskar min familj!
Jag älskar mina fina vänner!
Jag älskar min underbara pojkvän!

Ville bara påpeka det denna torsdagsmorgon tihi

Slutar fyra idag, kanske ska försöka inhandla nån liten klapp idag. Är helt kört.. Imorgon går jag till fyra så kommer inte kunna jobba, sen läggs hemtentan ut och helgen är gone, baby, gone!
Hoppas dock på en go kväll med hanna och veronica och herr Flaska vin hihi


Puss

Näääääääääs

har vart en svängis på Nääs bommulsfabriken med prutte, han hittade jacka jag hittade faktiskt inget konstigt nog! Var ute efter en speciell julklapp jag kikat ut men får ta det en annan dag!

ska sova tidigt idag!

'
amerikanska flaggan=NICE   denna från gina. Ska hitta den perfekta amerikanskaflaggan tröjan!

it aint worth it

det är en tid just nu som jag förknippar med lite lätt ångest och smärta och jag vet inte varför det kommer tillbaka men det gör det. Jag älskar julen men just nu känns det lite knasigt kan jag lugnt säga. Låter detta gå ut över andra också och det är inget bra. Det kommer av rädsla, jag är rädd att det ska bli som förra året igen. Jag är knasig men det är det som snurrar just nu i min lilla brainiac skalle.. typ som att det finns något att göra åt något, jag är ju inte gud direkt. Vad som händer händer och jag kan inte göra nånting så egentligen borde jag inte fundera över nånting men det sitter väl som ett litet ärr i själen. Eller kanske i hjärnan haha

Ska slå mig själv över kinden, en riktig jävla bitchslap och försöka förstå att jag är grym. Vad som än händer är jag jag och jag fixar allt så behöver ju inte oroa mig :)

Puss på alla godingar som kikar in med sina nyfikna ögon på min blogg!

little outta touch, a little insane

jag var olydig och busig idag och gick hem lite tidigare, tji fick jag och hade ingen bil utan fick gå hem i mina klackskor i kissregnet. Mysigt värre!

sitter och ögnar igenom pluggmaterial, vet nu lika mycket om coastal hazards och resilience som The Coastal Mafia typ.. Värt?

Iallafall, har börjat planera mina inköp av julklappar. Tror att jag har alla klappar i huvudet(inte bokstavligt även om det känns så hihi). Så måste bara inhandla dem också. Kände mig tröstlös när jag försökte idag och blev mosad och spetsad av armbågar och blöta julstressade människomonster! Madness!

Iallafall, ridtur och träning står på kvällsschemat! Sen har jag en dejt med john blund

yes jag skulle offra mig för att åka en sväng utomlands just nu, helt säkert! Ser ni hur underbart det där ser ut? Jag ser och jag avundas och jag blir tokig.. bööh

Dragged the memories down the hall


Well, I never saw it coming.
I should've started running
A long, long time ago.
And I never thought I'd doubt you,
I'm better off without you
More than you, more than you know.
I'm slowly getting closure.
I guess it's really over.
I'm finally getting better.
And now I'm picking up the pieces.
I'm spending all of these years
Putting my heart back together.
'Cause the day I thought I'd never get through,
I got over you.


Tjoflöjt, har precis vattengympat med pappa elefant! Skrattade en del men go träning iallafall! Syster är duktig på att hålla igång oss i vattnet minsann.. Nu ska min svältande mage få i sig lite potatismos, smaaaaskens! Till det: lite 2 and a half men och en filt!  Awesome! 



You can hit but you can never hurt me

Min natt var stört go, äntligen fick jag sova ut och äntligen hade jag inga skitiga mardrömmar där jag blev jagad eller dränkt haha i natt satt jag vid havet och solade och åt jordgubbar. Underbart! Att vakna bredvid tobias är inte helt fel heller tihi

Go kväll igår, allas våran lilla marcus fyllde äntligen 20 även han! Åt skitgod hamburgare med bacon och så prövade vi torr lagrad engelsk cider. Godast var dock ändå trots allt herrljungacidern haha.

Ska strax äta mat, är sjukt sugen på pappas nya vinäger med smak av rostad vitlök. Han har den på salladen. Yummi och smask!

Ska gå promenad med hansipansi också, hon var snäll och offrade sig trots vädret! Min mensvärk är inte att leka med (varför man nu skulle vilja leka med nåt sånt överhuvudtaget?) så behöver röra på fläsket lite tihi

Gossip girl också och and Im home! En dusch på det och lördagen är tipptopp!

Pussi


There's a mark you leave


I bruise easily
So be gentle when you handle me
There's a mark you leave
Like a love heart carved on a tree
I bruise easily


God kväll! jag är så himlans rolig i bloggen just nu. Så fort jag kommer innanför dörren efter skolan blir det att sätta sig och plugga. Död tjej. Mina axlar har pajjat och ryggen är krum (tänk gammal häxa) och jag har fått tillbaka mina älskade vänner, stressplitorna. I fejset. yummi.

Tentaångesten har infunnit sig nu, införskaffat mig en yallayalla och en wasa sandwich. Läser igenom det sista men snart ska jag se på elsas värld istället! Nån måtta får det vara!

Imorgon efter tentan ska marcus firas på liseberg först med femkamp och sedan på ölkompaniet(?) med middag! tipptopp kväll


winterstale

Öh sa nån mys? Jag är sugen på att åka skidor (aldrig gjort det så på tiden!)


genetisk drift och naturlig selektion

min hjärna sprängs snart av info. Det går snart inte att få in mer. Känns typ som att nån står och trycjer i mitt öra för att hålla inne allting. Hihi tenta på fredag.. OMG pluggat hela dagen nu fifän

Ska duscha nu och sen blir det tidig kväll!

 

Pussi


Gråbos skogar

Kul att så många tittade in när jag la upp på facebook! Sjukt kul :)

 

Idag åkte jag med tåg och buss tiiiidigt till botaniska för att inse att det var i gråbos skogar som exkursionen skulle ske så bussen tog mig tillbaka igen till hemtrakterna. Värt.

I gummistövlar och påpälsad med kläder traskade vi runt alla 60 smilare i träsk och snö och granskogar för att mäta höjd och virkesanvändning av skog. Kylan mina fötter fick utstå var inte av denna värld kan jag lova. Ett tag undrade jag faktiskt om de skulle lbi svarta och ramla av. En minimalisk eld värme i ca 3 minuter sen var det gummikyla igen. Kom hem och däckade i soffan efter att bussen kört hem mig till lerum(LYX)!

Pluggar nu, redovisning imorgon jajemen. Sjukt fin powerpoint men förberedleserna muntligt är väl sisådär. Får jobba med charmen eller nåt..

 

Puss!


I would know

lilla jag är sämst på att blogga jag vet.. Can't help it liksom men just nu är det bajsmycket i skolan. Iallafall! Har haft en skön helg och satsar just nu mest på att överleva veckan (Tenta fredag oh my god). På lördag, vet ni vad jag ska göra då? Äta kinderchoklad och inte läsa en enda mening. Kanske läsa på kinderpaketen, det skulle vara det enda! Längtar tills fredag för då bär det av till liseberg och på middag för någon fyller år, wiiiihoo

 

men tills dess har jag inget liv, min dator och jag kämpar för att inte överhetta oss.. Men biogeokemiska kretslopp är ju trots allt jäkligt intressant så inte alls svårt att motivera sig att läsa.. Hm Liar Liar

Okej ska sluta bjäbba och duscha och tända ljus på mitt rum, fira lite december och sånt trevligt hihi

 

Puss


show me the way

go kväll igår, alla var jäkligt trötta haha men det åts pepparkakor och dracks glögg hihi

städade med hansipansi i morse och sen dess har jag pluggat. Ska ta mig ut på en springtur med forhoppningsvis putte och julia sen. Blir också lite julbak och sånt läskigt pyssligt idag. Måste göra klart mitt pepparkaksdass haha..

 

okej back to THe Environmental science- a global concern. Min favvobok i heeela världen. (Läs: världens segaste bok)

Nog tjötat!

Puss


we are the trees still green in november

gud vad kass jag ärpå att blogga just nu, min lediga tid går åt till att sitta med näsan i en global warming bok eller anteckna massa kemi typ. Sjukt intressant!

Var iallafall igår i stan med min fina hanna (känner redan nu att jag kommer sakna denne lille skit) och vi hade ett mission: hitta nyårsklänningar. Gick väl lite sådär haha men jag hittade en iallafall,, plus ett rött nattlinne! Älskar det redan men sen älskar ju jag rött också.. tihi

 

Ska visa det jag köpt nån dag jag lovar, har inte kameran nu dock :)

Imorgon blir det glögg, pepparkakor, skumtomtar och julpartaj! Men först julklappshandel i alingsås, tradition!

Pussis'

tror jag ska duscha snart efter fiskaffären haha..


RSS 2.0