Varberg

har haft en jättego vecka i varberg, startade med lite hamburgare på harrys och sol på stranden, sen kom tobias ner och käkade grillat med ossoch så avslutades allt med takida ch europe vid fästningen på fredagskvällen med min fina hanna. Och en läskigt god Daquiri på Harrys senare på kvällen/natten. Idag har det vart lite sol innan vi begav oss hemåt!

En dunderskön vecka helt enkelt. Nu ska det planeras inför grekland, hoppas vi hittar någon bra resa bara! Awesome

Kommer bilder sen!

 

Puss


High Chaparal

har vart med mamma,  bert, lisa, felix, kussarna, morbror och mormor och morfar på High Chaparal. Sjukt mysig dag hihi kände mig som en liten flicka igen med min cowboyhatt och min pickadoll. Riktigt coolt att springa runt bland småbarnen, borde göras oftare! Utan småbarn..

Var bäst på tjurridningen också, måste påpeka detta hela tiden klänner jag. Ingen slog mig! Heja mig och mina ridben haha.

Nu ska jag ta en promenad och sen dö lite (sova) för jag sov ungefär noll i natt. Men det var det värt! Ska packa också för imorgon bitti drar vi till varberg för sol (?) och bad(!).

 


go your own way and prove them wron

 

----

Hold on tight, be the strong one to melt the fight, make it all right
Hatred grows, leaving leads for us, yes it shows, can't find harmony
You won't heal, it's for real

Surely fall, never take friendship personal,
go your own way and prove them wrong
It's in your hands now, hanging on to the hopeful words,
plant a seed with a need

I am never alone, I'm failing to turn
I will never miss home, I want to get back again
I am never alone, my colors will burn,
never alone, always alone

Fearful eyes watching all around,
all this time with no heart and you never cry
Where's the power in that? It's not right, sending signals of shame
I once knew, so did you


Takida-nevr alone always alone

----- 




only when I dream

 

Only when I dream

I hear you,
I'm near you    I hold you close to me

Only when I dream

I touched you and     I breath you
I feel you deep inside me

 

 

 

Allum med pruttnik strax. Sen glass. Sen rida. Hej måndag!


Must have been

It must have been love
But it's over now
It must have been good
But I lost it somehow
It must have been love
But it's over now
From the moment we touched
'Til the time had run out.


Roxette-It must have been love


Vissa dagar blir det såhär, vissa dagar tänker jag för mycket på sånt jag inte borde tänka på. Vissa dagar bryr jag ig inte alls. 

 

Är iallafall sjukt laddad, Roxette på slottskogsvallen med hanna, lisa pappa och elenor! awesome, inget regn kan krossa oss!

 


skobomb


alla prisvärda gpdingar från skopunkten. Någon ska ta sig dit snaarast och inhandla höstskor (även fast det är lååååååååååååååååååååååååååååååååååååång kvaar till höst!)

Gym och roxette

idag står gym på schemat äntligen , känner mig bättre :)! Sen blir det mat och så roxette senare ikväll pslottskogsvallen. Härlig söndag :-D



update lördag 00:14

hur fan gör man?

 

hittadeen sjukt snyggbild från brännöbrygga hahahahaha dog lite..


härlig helg

är seg som ett ruttet päron idag och så har jag enorm mensvärk. Sjukt skönt att vara kvinna idag, jättestolt..

Igår bakadesoch åts det cheesecake och sågs på limitless med söt kille och sen fick jag finaste skoskavet i världen på hälen, awesome. Men skitsamma kände jag, försökte rädda en padda också men tacket jag fick var att den kissade eller gjorde något jag inte villtänka på på mina händer. Jättemysigt. Kul att vara djurvän. Ägd tjej

 

Snartblir det tacos (ÄR SÅ GLAD SÅ GLAD SÅ GLAD SPRINGER RUNT OCH SKRIKER GLÄDJESAKEEER).Sen promenad ochantagligen bad med marcus. Gött, det är fan kvavt idag

 

Gooooooooooo dag!

helloo beautiful, han är min. En thunderbird från 60. Loove it


dAMn

Putte ska få ett kortblogginlägg så han orkar läsa (tydligen är jag grymt tråkig att läsa om, arsle)

Jag har skurat bort bajs från väggar (hästskit) ochätit kättbullemacka. Ikväll blir det nog Parklane med förfest!

 

Gud vad duktigt kort inlägg jag skrev, be proud putte!

 

gammal bild, mitt hårhar växtliteser jag!


I guess

 


I guess I'd rather hurt than feel nothing at all


Jag kastar in handduken, jag ger mig. Jag tänker inte vara rädd mer,jag tänker satsa. Går skeppet på grund så vafan då vet jag att jag kämpat och gjort något annat än suttit och väntat på livet. Jag skiter i regler och jag skiter i att vara skadad. Jag är oförstörbar helt enkelt och jag ska visa det!

 

grilltime snart, adam och kim kommer hit. Ska bli goott! har vart utepå promenad med mamsen också, ridit och vart på loppis. Hittade lite söta grejor. Loppis är spännande, tänk vart alla föremål varit. Lite äckligt också haha...

Ha en grym kväll!


I've heard the call, but I wont follow

BURN BABY BURN!   Allt från Topshop


But sometimes it hurts instead

Never mind I'll find
Someone like you
I wish nothing but the best for you
Too.. Don't forget me
I beg
I remember you said
Sometimes it lasts in love
But sometimes it hurts instead
Sometimes it lasts in love

But sometimes it hurts instead


Jag är så lyckligt lottad, jag VET det själv och tänker itne sticka under stolen med det. Inte under nåt annat heller haha! Jag har världens finaste och bästa familj och världens finaste och bästa vänner. Helt sjukt. Finns inget finare. Ja jag har surplat lite gott vin hos matilda men ändå! Jag fick en liten snäll-kick. Ni vet vilka ni är och ni vet att jag tycker att ni ärbästi hela vida världen, utan tvekan utan gränser! 

 

Ska nana nu, har haft en toppen kväll med nytt folk. Älskar nytt folk! Just nu känner jag för att krypa ner hos någon men denna någon är inte här just nu. Hihi

Nattipatti!



Middag

middag hos matilda, fira hennes 20 årsdaag!


Best thing I never had

I wanted you bad 
I'm so through with it
Cuz honestly you turned out to be the best thing I never had
You turned out to be the best thing I never had
And I'm gon' always be the best thing you never had
I bet it sucks to be you right now

 

Beyonce-best thing i never had

 

mysig låt det dära, i like it. Är sjukt skitnödig även om det inte alls är trevligt att skriva det såhär så är det så himlasant just nu så orkar inte riktigt bry mig. Jag vet att ni har tålamod med mig och kan bortse från sånt hihi.

har legat och slappat med prutte på stranden idag, växelvis moln växelvis asgo sol! Sen blev det lite nooodles och tvtittande med syster. Vi är sjukt nördiga. Såg Cheaters och Teen mom ungefär, klassen är högpå programmen! Gal1

Ska snart hämta min fispropp(hanna) på hennes jobb så ska hon få hålla mig i handen och klappamig på rumpan för det vet jag att hon gillar.Dessutom ska hon få natta här för jag är själv och ledsen och mörkrädd. Nej jag är stencool, inte rädd för nåt. Jag trodde inte ens på det själv. Iallafall, ha en go kväll!

 

fina hanna, vi har bara några få minnen ihop... haha muppen och jag ska skapa

fler minnen i varberg nästa helg. Oh lord


Natt

Vill inte förändra något,
allt ska vara precis som det är
Du ska vara precis där du är,
som du är
jag trodde livet hade förändrat mig,
till någon jag inte ville vara
men egentligen hade jag bara blivit
den jag alltid velat vara

Måndagen

måndagar är alltid såkonstiga, men när man är ledig är dem ändå heelt okej. Blev precis lämnad hemma, mor och bert åkte på minitripp. Är dock inte så mesig längre så jag ska nog klara mig haha.Dessutom får jag sällskap senare och förhoppningsvis även imorgon! Ikväll ska det lagas tacos (som jag har LÄNGTAR efter denna maträtt, å¨t det förra veckan bara.. )

Men först blir det en tur till stallet, en tur till affären och så ska jag tanka bilen. Usch. Tycker inte om tankning.. haha

 

hello there!


mätt som en gris

herregud vad jag är mätt, känner igen den frasen från typ eeeeh hela semestern. Käkar nonstop. Haha usch men idag har vi iallafall bakat bröd /pizza på hällen uppe hos mormor och morfar. Skitmysigt och ja gaaanska gott dessutom!

 

Jag är dock sjuk så tänkte softa nu. Hade en grymt fin kväll hos angelica igår med massa trevliga flickor! Och sjukt god mat :-)

 

Puss


En ny dag

åh jag fick precis lite smått ångest för att jag är så satans kasspå att skriva just nu. riktigt dålig är jag! Ska försöka bli bättre, lovar attanstränga mig som tusan nu!

Vad har hänt då? Jo jag blev icke antagen till högskolan(FUCK OFF) på första försöket så håller tummarna för en second chance. Dietist är dock kört in  väggen. Jag har även varit hela veckan i varberget, både fidde och matilda hade vi som gäster. Och även philip och john och elenor senare i veckan. Awesome mat och myspys!

Igår var det lite grill hos puttnik och idag har vi varit vid vällsjön och badat! Nu inväntar jag hansipansi för lite makeover av ett solfnasigt face. Kör på lång leopardklänning och uppsatt hår (Breda kindbenen får klara sig idag!) och skitfinaörhängen syster köpte till mig i italia

Glad tjej btw

innan sminket läggs på kan det se utsåhär minsann! Men urfina örhängen!

 


Jag har skrivit mina regler
Ingen fick ändra på dom
Jag tog första bästa vägen ut
När någon bad mig tänka om
Det kanske kommer kännas
Det ror jag inte för
Jag skulle inte ens vara hälften
utan det jag gör

melissa horn-innan jag kände dig


när jag tänker på dig

Godmorgon fina blogg haha. Känner att jag är kass på bllogga just nu! Igår var en grym kväll, var förfest hos henke efter mitt jobb (SEMESTEEEER). Skönt folk! Goda drinkar! Sen drog vi till stan och slutade på bryggeriet. Hade en mysig kväll, mina skor gick dock sönder och regnpromenad till tåget var lite sådär haha. Skavsår idag också men vafan. Värt ändå!

Idag stekte jag och hanna med henke och jonathan på berget lite. Solade. Sen blev det pizza för min och handys del, jäklar vad gooooooott.

Sen har jag även ridit och käkat god mat. Och lyckats få en uppsvullen tå, trampade på en mysig geting när jag skulle vara snäll och mata svanarna. Rättvist


ledig

tar lite ledigtikväll, har vart kass påatt blogga men återkommer imorgo då jag har semester. Har vart sjukt mycket nu ett tag! INte bara jobb men allt möjligt kul :-)

Sista dagen imorgon som firas med utgång och fest hos henke. Awesome

 

Nu käkar jag tacos, tjing!


loosing my favourite game

I don't know what you're looking for
You haven't found it baby that's for sure
You rip me up, you spread me all around
In the dust of the deed of time

And this is not a case of lust you see
It's not a matter of you versus me
It's fine the way you want on your own
But in the end it's always me alone

I'm losing my favourite game
You're losing your mind again
I'm losing my baby
Losing my favourite game


hotellet

var på hotellet i alingsås igår med fillepille och hennes supergoa kompisar! hade en riktigt go kväll men svettades not ut ungefär 300 kilo härligt svett.. Dansgolvet var inte att leka med varmt! Sov hos fille sen och fick goda frallor till frukost! Sen mötte jag upp hansipansi för omklackning av skor och så fick jag bjudit på en kladdig muffins. Sen kom matilda förbi och hade en snackis med mig i soffan, mysigt värre!

 

Nu ska jag försöka handla apelsiner så jag kanpressa lite juice. Hade vart SÅ gott. Eller smoothie.. Senare blir det friskis om det inte regnar och annars springtur. Härlig dag!


Mr muffin

Ingredienser:

2 ägg
2 ½ dl strösocker
2 tsk vaniljsocker
1 krm salt
4 msk kakao
½ tsk bakpulver
2 dl vetemjöl
100 g smält smör eller margarin
Gör så här:

Sätt ugnen på 200 grader. Placera ut 16 st bakformar i papper på en plåt.

Smält smöret i en kastrull på spisen eller i en skål i mikron och låt svalna.

Vispa ägg och socker med elvisp. Vispa ner vaniljsocker, salt, kakao, bakpulver. Tillsätt sist vetemjölet och det smälta smöret. Vispa snabbt ihop till en jämn smet.

Klicka ut smeten i bakformarna.

Grädda mitt i ugnen i 200 grader i ca 10 minuter.

Lägg en handduk över kladdkakemuffinsarna när de svalnat så blir de inte hårda.

 

Kladdkakemuffins är detta då alltså, jag gjorde mina med strössel på och i asgulliga formar.

And the result is:


licence to kill

I've got a licence to kill, and you know I'm going straight for your heart



Jäklar vad go kväll vi hade igår hos jullebulle. Sjukt mysigt och sjukt kul dans hihi. Idag har jag varit med T och badat och så har mamma lagat massa god mat hemma. Har även hunnit med en springtur men mina ben ville inte riktigt hänga med.. Trött med stort T!

 

Imorgon drar jag och moder en repa till ullared tiiidigt, hihi kommer bli mysigt!

 

Nattii


RSS 2.0