söndag

har vart en go helg med både fest och slapp, i fredags var det inflyttningsfest hos jocke med god mat och dricka och i går lagade vi cannelonis och njöt jag och min babe.
Idag har jag varit ute och ridit med hansipansi och nu kom jag hem från löptur med mamma och tobias hund pch ska äta pizza.
 
 
 
ppuss

HM musthaves

Övre bilden: toppen med pärlbroderad krage,  under den stickade tröjan.
Undre bilden : väska i skinnimitation med nitar runtom
 
 
Sprang igår, gick ruggigt trögt! Badade både efter löpturen och senare i vällsjön med tobias, myspys! Fick grillat lite med mamma och bert också wiiiii. Somnade sjukt gött på kvällen!
 
Idag skulle vi träna klockan nio men gym öppnade tio så vi tar en promenad innan och sen kör lite gym! Sen ska ajg åka med mamsen till härsjön som igår och götta oss litegranna där hihi
 
Puuuss

yesterday

godmorgon får väl jag säga lite lätt, var uppe tidigare men la mig en stund och softade. Ser nu att det är solning på G ute!
Hade en go dag igår med jobb i huset, bära byggställning. Sen en ridtur med mami och en långpromenad med cissi i naturreservatet. hur mysigt som helst!
 
Sen Lagade vi tacos jag och världens snyggaste man. MUMS! Och idag har vi varit tillsammans 9 månader hiihi

Angels flying high in fairytale wonderland

 
Älskade ginas nya kollektion med bhar och underkläder. Fanns massa att frossa i! Vill ha den rosa plus en svart som fanns på hemsidan. Yummui!

Genom hålet i mitt hjärta

 
toffs hatar jag bigtime och då menar jag bigbigbigtime på mig själv! Men ibland måste jag våga haha, så blev en bulleknulle på huvudet idag. Känns ruggigt obekvämt och naket och jag undviker spegeln men vafan måste ju göra lite kontraster mot utsläppt.. Eller? 
 
Hade två kattbebisar som var jätte keliga när jag kom hem så fick min dagliga dos av kattgos, och även fina rivmärken på mina något sånär beiga ben. De fick lite färg i varbergs solsken!

this is how you remind me of what I really am

Hemkommen från varberget precis, har haft lite sol och ätit gööttt! Kent var bra, mysigt med konsert vid havet med min käre hansipansi!
Ska försöka grilla nu tror jag. Är schweeeinhungrig!
 
Pusi

fullt normalt

ny gosetröja från kappahl wihu

Change the voices in your head, make them like you instead

sån där superdag idag med go start på gymmet och sim i poolen på vattenpalatset med julia, sen åt vi en dundergod frukost och softade lite vid basängen. Sen var jag uppe i huset en stund och fixade och fikade och sen blev det en löprunda med mami. Var lite trött dock.. Hhiihi men ändå!
 
Nu ska jag byta om, fixa till mig lite och åka och handla så jag kan kaga nåt gott med mitt hjärta! Står mellan klyftpotatis och potatissallad. Tough one
Kyckling iallafall!
 
Ha en go fredag! imorgon drar jag till varberget och lyssnar på KENT så najs

minianna

började modeintresset redan då... Mina röda platåer är iallafall jävligt fashion kan jag känna!  För att inte tala om amandas puderrosa basker, trendigt är rätta ordet!

mikado

blev en god lunch på mikado i lerum. var dock inte sugen på sushi eller sånt utan tog friterade räkor. Mums, mysigt att träffa julia och de andra också!
 
Sen fördrev vi tiden till julias buss med lite shoppning, hittade en kavaj och en tröja, och så fikc jag äntligen lämnat in min kamera! Skulle dock ta två veckor.. bajs!
 
Nu ska jag länsa skåpen på russin hemma och ladda inför löpning och gym med julia :) fan vad duktig jag är just nu!

go grillkväll!

Igår blev det en rätt så spontan grillkväll hemma hos henke, med tobias putte och julia. Jag hade gjort en marinad och så köpte vi kyckling. Henke hade gjort skitgoda klyftpotäter och sås. Melon på det! Mysig kväll helt enkelt!
 
Idag ska jag softa på livet as usual och ta en tripp till träningslandet plus en lunch för hoppningsvis med julia och pruttis. Ska se om jag kan få med dem till allum också ;)
 
 
Pusss

oh my darling

uppe tidigt, soligt nu iallafall men pretty sure att det ändras snarast. Ska upp och leka snickare lite idag, är s bra på det för jag passar så bra i snickarbrallor. Fast nä

pusii

sun

Untitled #54
 
Untitled #54 by annamarlene featuring a vintage nail polish

sun

Untitled #54
 
Untitled #54 by annamarlene featuring a vintage nail polish

gym

har vart och kollat kakel med mamsen, sen blev det gym med julia. Vi körde armar, röv och mage typ. Duktiga flickor!

Nu är jag jätteseg och ska krypa ner i sängen.har ont i axlarna och nacken.. måste äta också fan

you are the one I imagine

Goddagens,
har haft en gosig helg men glömde datorn hemma och dessvärre är min mobil inlämnad så har en gammal tegelsten som ersättare. Vilket resulterar i ingen facebook, ingen blogg och inget sånt där.. Dröjer väl en vecka till innan jag får den. Segt
 
I fredags var jag i huset och fixade sen åt jag jordgubbar och kesella och såg film. På lördagen följde jag med tobias till Lerums sportcentrum och körde ett pass. Skönt! Sen åkte vi ner till varberg och fick lite sol på näsorna. Åt gott grillat, cyklade in till staden och spanade på alla wheels and wingsare och deras snygga bilar. Tog en god Strawberry daquiri och sen cyklade  hem i regnet och såg på film. jättemysigt!
 
Igår  var det också lite solande och sen åkte vi hem ioch köpte lite jordgubbs och kesella igen och smaskade haha.End of story!
 
Gick en promenad i morse, ska snart upp och jobba och sen blir det gymmet med jullebulle vid 6. Go dag!
 
Pusss

All Topshop

Untitled #53

All Topshop by annamarlene featuring a straw hat
 
gillar att leta upp en hel outfit från en och samma affär eller ett och samma märke. Haha

träningskläder

hade en mysig dag igår, tobias moder fyllde 50 och syster 18 så hade turen och fick följa med och äta gott på Le rum. Sen tog jag en promenad med putte och så körde jag mage och armar. Sen blev det jättegod marängtårta hos
min goding!
 
 
träningsinspo!
 
 
Byxor  DMO
Top  Better Bodies
 
 

inspiration

snyggsnyggsnyggt!

running I am scared

ska strax springa, har fightats med gips hela dagen nästan. Är möööör. Får bli en uppmjukande springtur! Sen blir det mat :)

Indian boots

Snokar runt på nätet och hittade ett par coola skor. Vill ha ett par sådana och ett par svarta lite högre trill hösten. Ska inte prata om höst nu men wtf..
Ska snart upp och fixa i huset igen, kanske en tur till alingsås också.

Har en liten egen inhandlingslista haha
mascaran feathers, solskydd till håret, klänning, shorts, aftersun

pusii















Död

är helt jäkla död i bollen. Tror det är bihåleskit eller nåt för det dunkar och bränner och gör rövont både i pannan och under ögonen. Jättekul! Har iallafall varit ganska så produktiv idag, gick en powerwalk i morse, sen en ridtur, sen har vi plockat svamp och så gnetat uppe i huset med spånskivor och skit. Så nu är jag mör!

Lite mat och magträning på det och jag somnar som en prinseessa utan ärta som skaver!

fightclub

Vad var det som hände i lördags då? Med outfiten nedan gav jag mig ut i regnet vilket resulterade i ganska olockigt hår när jag kom fram till tåget och fille. Vi åkte till Fiskebäck där Jaqueline bor och förfestade ganska friskt. Mycket trevligt gäng! Sedan spårade det lite granna, det var en dum vakt som inte borde v ara vakt. Apartment nr. 4 blev istället bryggeriet och sen fick en snäll pojkvän hämta sin knäppa tjej och ta hem henne till säkerheten. Men kul kväll iallafall!
 
 
 frisktline

världen

blev till att kånka på en miljard gipsskivor idag uppe i huset, blir så himans fint men fan vad svetten rann! Åkte hem för en stund sen och satte mig med en bok i solen, har det rätt gött just nu! Synd att näsan rinner som fan.. Ska ut och springa sen och ta en ridingtour.

Ha det!

torsdag

Torsdag
Undra om tor har en egen dag, Vill också ha det. Annadag. Annandagen finns ju i för sig, kan ta åt mig äran då.
Ska iväg och träna ute i parken nu, friskis och svettproppis. Sen bad!
 
Har jobbat som en dåre idag, skurat och fejat och fixat! Duktig tjej! Sen blev det rdtur. Imorgon jobb igen, 8-14. Sen soft helg! Lördag utgång. Nu hinner jag inte mer bybye
 
btw nya grejer från björn axen och apoteket. tag 3 betala för 2. Ska testa! Volympuder, volymmousse och fotsalva

hallå

busig med toffs

Don't go breaking my heart, I won't break yours

All Gina
 
All Gina by annamarlene featuring vests
 
hela konceptet från Gina Tricot, lite kul att hitta allt därifrån. Västen och väskan är mums smaskens yummi
Puss

swimwear

summer
 
summer by annamarlene featuring one piece swimsuits

Inte densamma

visst är han snygg pållen min?
Är förjävla snorig idag med så softar lite på livet. Var jobb igår med min sprängande skallebank och till råga på allt krockade jag med en stålhylla.. Bulan infann sig i går kväll och känns lite som en mycket stor böldfinne. Tur att det inte är det dock..
Fick hunnit med en promenad med hanna igår också, med ett avslut av en krockad fågel mot fönstret. Blev också en sväng till aspen för bad med min babe. Gött mos tjohej

I've got you, babe

försökte mig på en smarrigt somrig utstyrsel igår, tror jag lyckades men när jag väl kom ut var vädret ganska kaos så passade inte riktigt in längre. Fick smaskig smörgåstårta med räkor som jag ÄLSKAR hos tobias mormor och sen var det gostajm på hög nivå. Den mannen har sveriges godaaste lukt jajemen!
 
Har nog förätit mig på jordgubbar senaste veckan, fast inte så att jag tycker det är blä nu mer att jag utvecklat ett beroende. Känner ungefär varje dag: Åh vad gott det hade varit med jordgubbar, Åh men vad sugen jag är på jordgubbar idag, kanske skulle det passa med lite SURPRISE: jordgubbar! Typ så
 
Kan dessutom meddela att förkylning är back in tha house. Tack putte, tack papsen.. Snorig, halsont och den där goa skallebanken.. Welcome, did not miss you at all
Så springtur blev väl inte av direkt utan blev vila med bok och gossipgirl. Plus inntroducerande av mamma i Ipad och wordfeud djungeln. INgen enkel historia!

Daily

jag är ju beroende av insmörjning. Lite sjukligt beroende men iallafall, just nu använder jag dessa godingar! Varierar från månad till månad men är sjukt nöjd med just dessa produkter!
Lip glaze Addicted to love  från  Love & Toast
Sweet wonderland   från   Ldb
Pure & Natural   från   Nivea
Shea body butter och Brazil nut body butter   från   The Body Shop

Put your feet first

undvik att spana in skabbigt nagellack och potatiståssingar men nya skor iallafall från din sko, jättesköna!
¨köpte 6 par trosor på lindex också men fyra är redan i tvätten för de är uuuused. Ville inte lägga upp smutsiga haha så blev bara två av dem men ändå. lite somrigt sådär

This is the part of me that you never gonna take away from me

Helg är gött. Lite jobb i fredags och filmen This means war som var najs, i lördags var det myspys uppe i bersån hemma. Med brödbakning och lite grill, awesome! Fick även hunnit med en bff promenad med puttnik. Nu ska jag lägga mig och softa med min bok (låter inte alls noob). Och försöka fixa mamsens Ipad, hur nu lilla jag ska klara det. Trots min fina tekniska utbildning kan jag lugnt påstå att mitt sinne för tekniska prylar är sämst. Me vs. ipaden. får väl se vem som går vinnande ur kampen
 
Puss på er

RSS 2.0