Bad girl

Hemsk hemskt kass uppdatering av mig och ni följer mig ändå era arma stackare, ni borde ha roligare saker för en haha nej skämt åsido jag är ruggigt dålig på blogg just nu. Inte för att det inte händer nåt utan tvärtom, det händer en hel del! Just nu är det tentavecka, kulturgeografisk flummtenta den 2e unfortunately. Annarshardet vart en trevlig sensommar slash väldigt tidig vinter... Har vart hos klasskompis och ätit och druckit gott med Goa människor. Jag har tränat rätt mycket, ridit, flyttat upp till hästgården så nu har jag hästarna tio meter härifrån underbaaaart!! 
 
imorgon kommer filledutt hit och myser och torsdag ska jag till Ulricehamn, helgen blir jobb ochfixa rummet plus lite god matlagning och vin i badkar. Tolka det hur ni vill haha... Lite bilder ska jag försöka ordna också men mobilappen funkar ju inte på min mobil tyvärr.. Jävla bajs
 
 
Ha en go dag!! Ska plugga nu sen träna, blir nog att jag byter till Lerums sportcentrum idag.. Spännande

be brave

är så dålig på bloggen just nu, är mycket annat! Har satt igång skolan igen med grupparbete och så vidare. Tränatbra dennna veckan också, är supernöjd! Blev Springtur med putte och mina nya snygga löparskor från mizuno i måndags, gym i tisdags med julia, löptur och fuego(dans) med cissi och idag blir det ett bokat pass på lerums sportcentrum MRL 60 minuter med cissi och sebn lite crosstrainer tänkte vi! Är astaggad! Innan dess ska jag packa som tusan inför flytten på lördag söndag och även hinna plugga litegrannaa! Nu har jag softat med kesella,mango, hallon och havregryn och det senaste avsnittet av Hart of Dixie. Bra serie det där! ha en go dag !

snygg klänning från Nelly.com

love

lilla födelsedagsbarnet här, har fått så himla fina grejer! Blev uppvaktad på sängen io morse av ett skönsjungande gäng! trevligt värre! Nu har jag handlat med syster och systers man (?) inför kvällen. Blircannelonis och cheesecake för hela slanten! Och myspys så in i bänken minsann! PUSS

Old Times'

hittade en gammal bild hihi blev en PowerTalk efter jobbet, inhandlade frukost till imorgon typ bacon, kesella, russin, juice och melon. Mumsa. Nu ska jag strax käka sen middag! Hoppas ni får en go kväll!!!

hey

Morgontränat lite idag och sen åt jag och pappa frukost på vattenpalatset, skitgott! Och go start på dagen!
Sen sov jag två timmar cirkus, helt i koma och nu sk ajag fixa lunch inför jobbet. Ikväll blir det mys hemma och uppladdning inför birthday som är imorgon haha..
 
Imorgon blir det en sväng till fashion house i göteboerg skulle jag tro och sen ska det göras cheesecake och lagas mat och drickas vin!
 
Igår fick jag superfina presenter av pappa och elenor! Av elenor fick jag två sjukt snygga heels och av papsen fick jag presentkort på löplabbet! Underbart! kan jag äbntligen få köpa ett par riktiga skor som är anpassade efter mig! en bok med och en flaska gott!
 
Puss
bjussar opå en bild på mig och amanda!

hello cold

 
Lindex Shop Online - Tröja
Halsduk och jacka från ginatricot och tröja från lindex store shop online
Åh så fint. Detta behlövs i vinter i skolan kan jag säga! En gosig halsduk, en skinnjacka och en tjock stickad tröja!
 
Har vart ich tränat med julia nu, sprang bara lite idaf och så lite mage, sida och röv
 
Snart kommer förhoppningsvis hanna hit en sväng sen ska papsen bjuda på födelsedagsmiddag! Tacos? Hope soooooo

when my world is falling apart

Skola idag, grupparbete. Fint väder också, får bli solglasögon idag igen! Måste passa på att använda mina nya från kreta. 
Har kommit på att jag måste inhandla en jacka, typ skinnjacka för har inget som passsar till allt. Så är det 
 
Senare blir det träning med julia, jag ska springa idag igen gick ju så bra sist! Och ännu senare blir det lite födelsedagsmiddag i förskott. Mycket gott!
 
 
ha en go dag !

taggad


åh så himla bra gick det på gymmet idag, powerwalkade först 10 min sen sprang 25. Hur gött som helst, svetten rann på hela kroppen och jag var kjnappt trött! Underbart! Körd elite arm och mage sen. Nu inväntar jag lax och grönsaker i ugn med ett russinpaket i handen. Hihi
 
Skola idag annars, gick bra och kul att vara igång igen! Imorogn ska vi göra en mental karta av skansen krona, kartor och jag går inte riktigt ihop så får se hur detta går haha. Ska bli kul iallafall!
 
ha en go kväll!
 
tror jag ska beställa det här pulvret, asnajs ju
 
lite

lite ganmla randombilder också!

Tisdagsmorgon

godmorgon!
SKa snart till tåget men just nu sitter jag och vänbtar på ett  kokande ägg. Blir ägg och kött till lunch och lite grönsaker. Mumsi
 
Ganska kort dag idag så tänkte träna sen, lite kondition blir det antagligen!
lite matbild nedanför.. Har sämst bilder på den här datorn!
 
Ha en gooo dag kära vänner, fiender och vilka andra som läser hihi
 
 

RSS 2.0