Lilljul!

fick precis en HP dator av min käre papsen, är så sjukt glad behövde verkligen det till skola och till, ja allt! Helt underbart, TACK PAPPA!
 
Har vart och tränat innan lilljulen och även vart i skolan och kämpat med en gis-övning med amanda, den sööög. Imorgon blir det Handels julfest och taciförkrök med amanda amanda och johanna!
 
Puussii

Önsdag

sitter hemma och pluggar, det är då jag hinner uppdatera haha. Igår var det en sväng till ullared, skola och så cardio och armpass på gymmet. I måndags körd ejag med matilda, kondition och mera kondition.. Haha
 
Har fått köpt en röd gästhandduk till toan i lägenheten och en dörrmatta, sp vill ner och kolla läget snarast! Även hunnit shoppa ett skitsnyggt underklädessätt på lindex i silver med pärlor och en döskallescarf och lite kul julklappar :) Blir mer julhandel på lördag i alingsås! Då vill jag bli klar med allt!
 
Nu ska jag käka omelett och makrill!
 
Pusi

renovering part 1

under helgwn som var satte vi igånf att börja städa  ilägenheten. mestadels var det bara äckliga och olustiga överraskningar. vi hittade lite nya hyresgäster bakom kylen i form av larver. små bruna rackare som levde på bröd och coco pops. men vi attackerade dem med en dammsugare. dock hade dammsugaren stått i lägenheten etr oar npnader och var den förre ögarens. så när vi dammsög upp larherna kom en häröig orkan av gammal kattbaj ut i köket. mysigt värrea!

torsdag

läste om detta märke som kommit till svea rike, lät ball och bra för mitt rishår. OKej där ljög jag men det är lite småtrassligt.. Tror jag ska fundera på denna! Kanske även som julklapp till någon?
 
 
Plugg annars uidag och MRL med elina, gick skitbra fast benen värker nu som tusan
 
imrogon jobb och skola!
puss

snö

vaknade, tittade ut och såg ett vitt täcke av snö. Jag kan inte säga att jag jublade direkt. Kanske hade det vart mysigt om man satt inne hela dagarna utan att behöva oroa sig för tågtrafiken, hästarna, bilen, ja allt sånt. Jag har tenta imorgon så är lite nervös för det också, ska ta ett supertidigt tåg haha så jag inte kan komma sent! Håll tummarna för mig!
 
Ska fortsätta polugga nu men mpste bara berätta att helgen varit grym! Mamma och bert hade ordnat, med hjälp, världens roligaste 110 års fest med alla släktingar, kusiner, vänner och bekanta. Sjukt lyckat! God mat och massa dans och spexande. Jag hade världens finaste klänning också, ser ni nedan. Med ett axelband och massa olika längder. 
Igår var det städ efter fest och adventsfika hos tobias familj, mysigt!
 

RSS 2.0