det här är en sång om ingenting

lite nagellack på fingrarna är najs. Från igår. Är bortgnaget idag. Så kan det gå!

anything is enough



Var och shoppade lite när jag ändå var i stan och skrev in mig med amanda på handels. ( kommer vara i stan ofta sen, bör jag vara oroad över mitt shoppingbegär? maybe)
Handlade ett par skor på Din Sko, varför undrar jag egentligen för mina två senaste har jag fått byta in för de har gått sönder efter max 2 veckor... Men gjorde ett nytt försök att tro på affären med skorna ovan. De är apsnygga på och sköna! Ska nog inhandla en klänning som är lite längre bak, snyggt till dessa skor.. Lisa och Albin kom in och så fixade vi en födelsedagspresent till kusin som ska ha fiesta imorogn. Spännande! Även hårfärg köpte jag så ska färga ikväll. På tok dags, får ju ingen direkt utväxt ioch med kretaresan och blekt hår men det är gult i färg ungefär uppe på huvudet. trendigt
 
JObba idag, har försökt sova fram till nu för har sån huvudvärk, antagligen bihålorna för är snorig med. Bajs
Jobba imrogon med från 7. happyweekend
 
ha en go fredag!

In these final hours



 
Just nu behöver jag inhandla höstskor, löpskor, smink och lite kläder. Bra där! Ni ska se min neccesär. Den är sjuk. Det är puder i hela bottnen plus lite utkletat svart smink och lite andra trevliga rester. Plus massa gammal skit som torkat redan i början av detta sekel. typ
 
Är sugen på båda godingarna ovan. Caviar manicure är asballt, kanske även jag kan sluta bita då? Eller så ser naglarna ännu goare ut. Och body shops foundations brukar vara nice ¨å väljer mellan den och en från MAC. Vi får se!
 
har vart nere och gymmat och så uite på en promenad. Även  hunnit med att rida. Imorgon sk ajag till skolan en sväng och fredag lördag blir det jobb, Så ser veckan ut! ska hinna färga håret med det är BIG TIME. Har höfärgade slingor fram från solen. Ursnyggt
 
Nu blir det veterinär med kissarna, vaccinationsdags!

hallå klänning

Åh jag dog lite. Den är så snygg. Jag fick HA-begär så måste HA. HA HA.

running

har precis vart ute och kutat med hansipansi, vi tog det lugnt och det var gött! NU blev det kyckling och stekt ägg och så ska det bli en ridtur med syster! Sen promenad med virre och senare kommer fille och hälsar på! Mycket idag, men så kul ;-D
 
 
Puss

walk a mile in my shoes

Halvhög känga
Känga
Boots
Tror jag ska inhandla någon utav dessa, förmodligen översta. I like them! Alla från Nilsongroup (din sko och skopunkten)

Måndag

återigen måndag, men ingen grå en nej en solig jävel. Asgött! Har suttit ute en stund i solen och även planerat födelsedagsfiesta. Blir nog bra det där!
 
Åt en grymt god lunch bestående av det jag och babe lagade igår, vi gjorde iordning inför veckans luncher. KOlhydratsnålt. Blev kyckling, mozarellasallad och en skitgod frittata ni ska få recept på senare! Skitgott!
 
Nu ska jag sätta mig i solen en stund till och sen försöka ta mig ut på en joggingtour med musik. Wii
 
 
Pussi

one day you´re here next day you´re gone

riktigt dålig natt, sov som en kratta och morgonen resulterade då i ännu mera huvudvärk och trötthet. Ska ta tag i mig själv och åka upp och hjälpa till i huset med tepetsering iallafall. Sen får vi se vad som händer.

rääka, är det såna man eeeteeer?

jobbat klart nu, ska käka och sen kommer hanna och fredfirk hit. Nu kommer min babe!
 
Tjing!

swag

Ska snart iväg ocvh jobba har huvudvärken från hell.. mysigt! Räkor ikväll och förhoppningvis lite mys med vänner :)
 
Puss

dan före dan

väntar PÅ MAT ÄR DÖDSHUNGRIG.. Annars inget lul på livsfronten tränat, ätit och softat.. ridit lite. har inga bilder nu heller så hoppas ni inte ger upp hoppet om min blogg kära vänner. kommer det kommer vilder och sånt imorgon. bruchettas nu ocy massa mozarella och gott

before the storm

Helloo,
har morgonpromenerat, gjort jättegod frukost på stekta ägg med brieost på, hemmagjord musli med fil och skivad melon och suttit i solen en stund med min bok. Nu blir det springtur och fixa tapeter och upp till huset! Blir så himlans fint där uppe! Ikväll ska det komma upp lite kul bilder på facebook från kretaresan tänkte vi :)
Min älskling och min bästa vän, finaste i världen

måndag

har vart på cirkelpass, fixat i stallet och huset och ska snart åka och fixa tapeter till mitt rum med mami.. Efter det blir det kalas hos tobias pappa, ska bli spännande att träffa honom :)
 
Nu ska jag duscha bort min äckliga svetttt
 
Puss

lightweigtht

sånt här är så fjantigt att skriva men skriver jag det inte så blir det inte av. Läste att man skulle skriva på facebook eller så att allmänheten ser att NU JÄVLAR SKA DET KÖRAS HÅRT. Nejmen allvarligt, det är en rejäl minskning utav kolhydrater som gäller, ni vet det där farliga gömda sockret alla snackar om. Det ska minskas som intag i min muuun. Körde på detta tidigare ocih funkade bra för min mage!Vill inte gå runt och vara uppsvälld som en ko, eller känna mig sån iallafall. Så handlar hem kyckling, mozarella, grönsaker, frön och nötter, bär osv. och sätter ig¨ng med träningen igen. Jogging framförallt och lite styrka och annan kondition. Tänkte förutom bättre mage och sundare kropp även kanske tappa ett antal kilo. Då är jag ännu nöjdare! hihi så peppa mig nu vänner!
 
 
Kan kickstarta er lite med en västerbottenpaj från Amelia:
 
 
Västerbottenpaj  utan skal
Handla hem:
-En stor gul lök
-1-2 msk smör
-4 äggulor
-4 dl vispgrädde
-300 g västerbottenost
¨salt peppar och lite muskot
 
Do like this:
Sätt ugnen på 200 grader celsius inte nåt annat för då blir det fel fel fel fel och bränt bränt bränt. Skala lökenoch skiva den tunt (använd typ skidglasögon eller ha vatten i munnen if you dont want to cry). Fräs den i smör. Vispa ihop äggulorna med grädden och tillsätt salt peppar och muskot. Riv osten och sprid ut löken på botten i en smord pajform. STrö sedan över den rivna osten. Häll över äggsmeten och grädda 35 min i ugnen. ( i mitten av ugnen)
paj med skal från google. hittade ingen utan

Sometimes you gotta have to loose

lite utav de senaste utstyrslarna! Mpste ju bröja uppdatera er lite om vad som händer nu känner jag. Käääss på bloggandet har jag vart!
sådär ja nu är jag igång igen!

Kreta

hade en helöt udnerbar vecka på Kreta med världens bästa Tobias. Ville inte riktigt åka hem hihi.åt tzatziki, souvlaki, feta och massa annat mums och solade, badade och njöt!
 
Här har ni en go bild!
 

dagen D

Dags att dra sitt pick och pack och resa mot kreta för en vecka! Åker vid tre idag och vädret ser lovande ut tillochmed i svedala idag. Kanske kan passa på att sola lite här hemma! Hihi
 
Har vart i stallet och tänkte krypa ner en stund till mitt hjärta innan det är dags att gå upp och fixa iordning allt! Ska bli så himla skönt att få denna resan innan skolan drar igång
 
Hoppas ni får det gött hemma, kanske blir dåligt med update i grekland men vem vet, en dag kanske det klingar in ett inlägg nerkladdat av tzatziki och sol?
 
Stor puss och kram!

My heart skips skips a beat

I motherfucking övermorgon åker vi äntligen till La Crete, kreta, grekland åååh är så resesjuk så ni förstår inte! Ska packa nu och se så det finns tillräckligt mycket trosor och sånt så jag klarar mig för veckan. Har inhandlat en klänning, ett linne, bh och trosor och en väska, aftersun, böcker och korsordstidning med babe på allum så är redo på den fronten. Nu ska allt ner i väskan bara och få plats utan att bli uppseendeväckande...
 
Igår spenderade jag dagen med film, bio(The dark knight den var så bra som jag ville yay), godis och mys med tobias och så fick vi överraskning när vi kom hem i form av paket från hans familj. Riktigt gulligt! Fick bla en jättefin handduk som också ska få plats i väskan!
 
Idag har jag vart ute med min halta häst och syster och icke halt häst. Även sprungit 4 km runt i lerum med lite ökat tempo från vanligt. Så trist att springa på asfalt så det är sjukt.. Bättre i stenkullens reservat eller i härskogen!
 
 
Hihi en bild från Egypten nedan

then you'll see

Tänkte ge lite tips om Anna Skippers hemsida återigen, mycket bra sida för recept och tips och motivation. Det är en variant av LCHF skulle man väl kunna säga fast inte helt utan kolhydrater. Men nerdraget på det rejält! Jag själv känne rmig mycket piggare när jag äter på detta sätt och magen känns inte som en ballongjävel varje dag. Nu under semestern har jag slarvat och märkt det direkt men får njuta lite också hihi! Så inspireras vad man "borde" käka enligt ANna Skipper !

 

 

Proteiner

Ägg i alla former, kokta, stekta, äggröra, omelett. Helst ekologiska ägg.

Fisk och skaldjur, feta fiskar som lax, makrill, strömming är suveräna. Panera inte.!

Kött, lamm, vilt, gris, nöt. Skär inte bort det nyttiga fettet och välj så mycket det går ekologiskt producerat och närproduceat. Gräsuppfött nötkött är bra för oss, djuren och naturen.

Fågel, kyckling, kalkon, grillat, stekt i ugn, i grytor. Behåll det knapriga skinnet.

Såser, dressingar, majonnäs, olivolja, rapsolja (ekologisk). Dock ej färdiga med tillsatser utan hemmagjorda! Ej fettfritt eller fettreducerat.

Ovanjordsgrönsaker

Kål av alla sorter; blomkål, vitkål, brysselkål, grönkål.Sparris, broccoli, Squash, aubergine, oliver Spenat, svamp, gurka, all sorts grönsallad, lök, paprika, tomat

Välj närproducerat och efter säsong så behålls näringsämnena bättre och vi sparar på miljön. Färska kryddor, citron, vitlök, heta kryddor som chili, cayennepeppar, ingefära är toppen!

Mejeriprodukter och fett

Riktigt Smör och Bregott, inga konstigheter Ost, gärna feta ostar, Philadelphia, Haloumi,Feta, Mozzarella, keso Grädde, Cremé fraiche, yoghurt, vanlig och grekisk/turkisk och fil. Välj de fetare sorterna där alla näringsämnen och det nyttiga fettet finns kvar. Helst ekologiska produkter och närproducerat.

Håll igen lite på fett produkterna – detta är inte LCHF med mängder av fett utan det skall vara rimligt och lagom!

Extra Virigne Cocosfett 2 tsk / dag är bra vid sötsug! Nötter/frön kan du äta en näve om dagen av! Avokado är mättande och innehåller fina fetter – kan du äta varje dag! Bär går fint men ej frukt!

 

Nyttig proteinsmoothie:

-Proteinpulver

-Banan

-Bär

-Sojayoghurt

-Lite färsk ingefära

(halft taget från Anna skippers hemsida, bilden därifrån)

 


Feathers


Det var på en kompis som heter madeleine jag såg denna mascara sen förföjde den miog i tidningar och allt möjligt men den är värd sina 250 spänn för den är grööööm. feathers är namnet och den kommer från Åhlens. Man använder en mascara sen en fibermojs som förlänger sketamycket. Mycket mycket bra!
 
 

So remember when we were driving in your car

So remember when were driving driving in your car
The speed so fast I felt like I was drunk
City lights lay out before us
And your arm felt nice wrapped 'round my shoulder
And I had a feeling that I belonged
And I had feeling I could be someone
Be someone
Be someone

Blir lika övertygad varje gång om att Tracy Chapman faktiskt är en kille i kvinnokläder, denna röst är en mans men åh så bra! Gammal fin låt, i klass med You can call me Al och My name is Luca. Awesome helt enkelt!
 
nu ska jag iväg och spela brännboll i alingsås med fille och några. Wiii sen blir det hundlöpning !
 
pusss
bjuder på mig lite denna lördag
 
 
 
 

Han e grejen, värsta grymma

Jobbat liten sväng idag, uppe tidigt i stallet och snacka om att det var gööörskönt att lägga sig igen. Krypa ner bredvid en halvt genomsvettig älskling och värma sig. Thaaaaattttsss liiifeeeee!
 
Annars har jag inte hunnit med alls mycket idag faktiskt, blir lite lax och sånt gott nu om en stund sen ska jag softa ¨på min fredag!
igår var det film (Catch.44, ganska käässs) och bruchettas, vindruvor och melon. yummi
 
Nu blir det duscha bort fiskflenset från armar och face typ. Ha en go kväll!
 
pusssii

kvällsmat

Innehåll:
-En näve Havregryn
-En mogen Banan
-En trevlig burk Kesella naturell eller med nån smak för lite smask
-Tre klunkar Mjölk
-En skopa Blåbär och hallon
-En skvätt juice
Mixa allting till en go röra, inte svårare än så men ät fort för annars sväller havregrynen asknasigt. Gott är det iallafall som tusan!

dålig update

är kass på att blogga just nu, har vart i varberg och glttat mig, först med julia putte sen med papi oxh babe. vann båda minigolfrundorna vi körde yayaa!
 
idag blir dwt springa en tur och rida en tur sen vet man inte vad som händera! 

RSS 2.0