mumma

hallå gosiga katter.. Så sjukt fina raringar!

hell of a ride

lite av senaste tidens shopping. Är så dålig på att langa bilder men här kommer några iallafall, kameran är ju pajj också sen midsommar. Sånt är livet mina vänner!
Idag har jag redan hunnit med stallfix och en långpromenix runt halva kommunen, typ. Gött med morgonwalk. Ska åka och titta på skor och underklöäder med mor och syster snart sen blir det gym och fira morfar och en ridtur resten av dagen. Så dser det ut!
 
Puss
Läppglans Isadora H&M
Topp, byxa och ring  Gina tricot

Sol

blev helt fundersam när solen lyste denna tisdags, det var inte igår direkt! Så begav mig med moder upp till härsjln för lite sol och läsning. Gosigt värre!
Ska snart iväg till ullared med papsen och syster, behöver ny deo och hudkräm så passande!

Pusii

Helly you

snygg jacka as hell. Vill ha en ny jacka. Antingen skinn eller armyinspirerad. Är lite trött på skinn egenltigen för de blir så satans svettiga så man måste gå omkring och lukta anus så fort man blir aningen heeeet.

Idag då? Har vart på colorama med mamsen och syster, ätit kesella med jordgubbar och melon. Klockan 6 ska det bäras stolar och bord och klockan sju är det friskis och svettistime!

Puss

woho


söndag

Har vart en grymt fin.men omtumlande helg! Midsommar med alla fina vänner var awesome och fyllan satt som den skulle.. tack till Hanna för all hjälp innan!

Igår spenderade jag dagen i en dimma, var helt seg haha. But still, jag klarade mig genom denna midsommar utan spya och luckor. Jag och älskling köpte kesella, jordgubbar, nachos och dip oh gjorde nachos i ugn med ost. Eh gott... Idag har jag tagit en ridtur och en spribgtur och nu ligger jag som en säl i soffan!. Skulle träffat mina fina idag men blev kaos bara..

I came dowm for the afterparty

Idag är det midsommar, äntligen! Ska bli så fruktansvärt kul! hihi ska hämta upp hanna nu och börja fixa! vi har tillochmed tagit en löptur och bakat. Mums.. Hihi
Sen korkar vi upp och inväntar gänget! :-D

Ha en go kväll!

hallå eller


powerwalk


if it makes you happy, it cant be that bad

softar idag, måste komma ut på en promenad men svårt svårt svååårt att motivera sig i regnet haha...

kreativ

fixar lite med två linnen.. det ena blev avklippt, det andra fick ett klippt kors på ryggen. Fint! Nu färgat jag håret :)

ck one summer


fick denna goding av papsen när han kom.hem från kiev. Luktar mums! Annars, go helg i fredags var det jobb sen följde jah med Tobias till hans kompis och tittade på fotboll, mysigt! Igår gjorde vi canneloni och jordgubbar med alla olika sorters kesella. Så gott! Älskling däckade dock i soffan haha. Idag har jag vandrat i skogen med putte, vi utdorskaade ny väg! Även betalat kretaresan och nu blir det ett målpass! Pussiiii

this one`s a fighter

Give me scars, give me pain
Then just say to me, say to me, say to me
There goes a fighter, there goes a fighter
Here comes a fighter



gammal liten bild





make a wish




dessa byxor ska bli mina, vill även ha en vit kavaj och kanske denna? vem vet..

awesome


älskar denna bilden från helgen haha. Cissi är fotograf!

Myskväll igår hos felicia och annelie!

vaknade idag av solsken och ville ville ville itne gå upp från värmen hos min snygging. Men hästarna gnäggade ända från lerum och ville ha mat så fick gå upp.. Mockade lite bajsamoja och sen blev det grötfrukost minsann!

Läste ut min bok( har extremt mycket att göra just nu) och ska nu bege mig utr på en go powerwalk och sen till la gym. Behöver beachpumpa min kropp litegranna!

Ikväll blir det inhandling och lagning av tacos med tre tjejer jag tycker massa om!

PoK

rumble

rysligt snygg bild jag bjuder på också fast nä, men grå klippt mig hos bästa fille så här är en bild! Körde pappa till flygplatsen imorse, han ska heja fram sveearike på fredag i Kiev. Lär behövas! Ska ta en ridtur också med syyster som är brun från magaluf. Sen bär det av mot Alingsås igen för lite mys med felicia oh familj! God dag minst sagt!

svordom

en go dag i staden bortom lerum nämligen alingsås. Började med ett gympass med jullebulle imorse med styrka. Har lite ont i halsjäveln efter jogginfturen igår bajs. Sen tog jag tåget till alingsås. FÖNSTERSHOPPADE (läs noga!), det är helt sant. Hittade tre saker men hade ingen köplust så satte mig och läste.. haha sen gick jag och åt en sallad och sen blev det klippning hos fille plus en mysig promenad!

Nu har jag ont i magen och ska vila lite.. wihu planera midsommar med kanske. Varför tar jag alltid på mig det haha..

inspiration

Blouse

Blouse
T shirt

T shirt
hahaha

hahaha by annamarlene featuring tops



breakkie time

efter en go morgonpw var det extra gött med frukost. Är igång igen nu efter salmonellahelvetet och ska minska mina kolhydrater . Gick ju jättebra sist så nu ska det funka igen :) hade inga grönsaker hemma så fick bli cashew, solrosfrön och två stekta ägg med massa salt på. Goottt! Ska städa lite nu och läsa. Någon som har ett jobb så säg till haha! Puss

jag är rädd

mest tagit det väldigt lugnt idag. God kväll hos favoritputte igår med gött folk och goda chips. Och gott vin! Sent drog vi ner till New York förvånande nog. Åt en smaskig kebabtallrik! Måste bara skriva lite lätt här : har de finaste vännerna man kan ha, ni ställer alltid upp! Tack <3

ralph loren home

snygga tapeter från Ralph Loren i Elle interiör. Mums!

snow white and the huntsman

lite rock idag med rolling Stones på tröjan. Passar på att låna systers kläder när hon är i magalug hihi. Snart kommer Tobias och hämtar mig så blir det bio! Hoppas den är grym! Wiho jobbet gick bra :)

I have been waiting for this la la la la la la la love



Det här är så snyggt. Vitt med stark orange. Yummi. Hittar jag ett par snygga vita byxor ska det köpas men tycker ofta tjejbyxor i vitt sitter fult. Kanske bara är på mig hihi

ska ta en ridtur snart sen blir det jobb och ikväll förhoppningsvis premiären av Snowhite and the huntsmen. wii imrogon blir det putte som ska firas och vi har kommit på e bra grej jag och hansen..

återfödelse: toalettborste?

toalettborste måste vara det vidrigaste att återfödas till. Iallafall nåt av det vidrigaste. om man nu återföds. Eller typ fästing, inte heller trevligt.

Nåt annat som var trevligt var promenad med handyhanna, min peruanska drottning! Alltid lika mysigt!

Har även haft en släng av vuxen(?)damp idag och städat huset, inklusive toalett vilket är lite udda då jag hatar toaletter. Men gjorde det frivilligt för jag hade så in i bänken tråkigt. Sorterade även strumpor och höll nästan på att börja lösa korsord men då plötsligt kom jag på att jag har en dator. Jag lever ju på 2000-talet. Datorn fick underhålla mig istället...



två bilder från studentdagen för systerknas

dreaming


visa vem som bestämmer för det är fan ingen annan än du

Reaching for the sky im aiming high



jag är lite lätt uttråkad men passar ju bra att skriva blogginlägg då haha. Ska snart äta lunch, annars har det inte hänt mycket idag. Sov ut i morse och gick sen från stenkullen och nästan hem innan mami plockade upp mig. Åt frukost och körde mage armar på min gosiga matta. Kändes gött! Halsen och febern känns mycket bättre idag, var nog bra med ett roligt nationaldagsfirande med lekar och grill!  Kanske kan kroppen låta mig få komma igång med träningen sådär bra igen, mår så mycket bättre då ju! :D

Baby you light up my world like nobody else


måste komma på någon bra lek inför imorgon, det är det traditionella nationaldagsfirandet i stenkullen som äger rum! Alltid lika mysigt hihi. Hoppas det är varmt för jag vill ha shorts och inte feta långbrallor mitt i juni. Men glömde sen att vi bor i svea rike så antagligen blir långbyxor givet. Hoppas på att få se min lilla Perurumpa imorgon en stund också! Äntligen är hon hemma hos mig!

the sky is the limit


tog ett tåg flr tidigt idag när jag skulle möta upp papsen för att gå på Challes utspring. Så råkade liksom hamna i lindexbutiken på centralen i brist på aktiviteter att hitta på i en timme. HIttade en söt grön bikini där.. Den är mer grön än på bilden där den ser mintblå ut typ. Den är grön iallafall och jättesöt.
Challe var stilig på utspringet och det var grymt kul att se, blir lika sugen varje gång på att springa ut igen!

Ska kanske ta en ridtur nu, har feber och ont i halsen men vafan.. Mitt immunförsvar har rest bort och tagit alla blodkroppar med sig. Så lär väl få dras med lite feber!

puss

dumma statistik

bild från studenten i fredags. så kul dag när syster tog student! God mat också..wiii Har precis haft tenta, gick åt pipan! men men..

RSS 2.0