no matter

detta är outfiten för plugg, väldigt enkel och väldigt "inte-visa-mig-ute-bland-folk-ig". Gör just nu modeller för segregation och befolkningsförflyttningar. Så himla kul. Fast ändå inte kul alls..
 
Ha en grym fredag! Ska lögga upp hur supersnygg jag är imorgon! Har planerat lite pinsamma grejer som festens ägare ska få smaka på!

fredag

då var det fredag igen ja och snön ligger på backen. Fick en smärre chock när jag vaknade och tittade ut.. Vitt all over. Satte mig och plugga nu direkt efter frukosten fär att hinna med lite idag, är ju jobb senare och öven fixande inför partaj imorgon. Ska bli skitkul! Nedan ser ni amandas snygga fläta hon trixade ihop på mig i veckan!
 
 

yankee candle

Matilda har detta ljus hemma and it smells like heaven jag lovar. Så gott när man går in i deras lägenhet, så lnskar mig detta i inflyttningspresent så ni vet ;)
 
Annars, pluggar på, tenta vecka nu tyvärr! Har kört stenhårt denna veckan med kost och träning för att se om jag kan må bättre i mage och själ haha.. soeciellt mage, det andra var mer poetiskt. Iallafall känns det redan bättre, i mpndags blev det kondition intervallträning på bnandet i 45 minuter, sen mage. igår var det kondition igen och på band 23 min och crosstrainer 23, underbart! sen kom matilda och sällskapade mig i att mörda benen lite. Gick super och benen känns att de finns idag! Nu ska jag iväg på bodycombat med elina!
 
ha det!

Lägenhet

Har ju fixat lägenhet nu, hur spännande som helst! Sätter och tar en paus i PLUGGANDET med lite inredningsinspiration.. Vill ha en sänggavel som här uppe. En mjuk hotellägare typ haha med fina kuddar och gosig pläd.. Annars händer inte mycket, hade en mysig helg med promenad med hansi och Fredrik, bio och mat med mitt hjärta ocmiddag med papsen, go helg helt enkelt. nästa helg blir det partaj!

on the way

dessa nsyggingar är påväg hem till mig från melba.se. Yummmmi, har haft svårt att hitta skor så sökte mig till nätet istället.. Hoppas de är lika snygga in real life!
 
annars, träna och plugga och fira mamsen som blir 50 idag!

jag skulle ge dig allting du pekar på

go kväll igår i varberg med papsen, vi käkade på harrys först. Jag åt en jättegod sallad med kyckling och bacon yummi och sen var det bio med handelsbanken! Det visades Skyfall, skitbra film. 
 
Har hängt i skolan idag, en föreläsning som var ruggigt tråkig men det är ju inget nytt med tråkiga föreläsningar. Iallafall sen bar det av hemåt för en ridtur i regnet med en pålle som hoppa upp och satte sig i varje träd så fort något prasslade eller lät. Typ glassbilens ljud. 
 
Ska snart iväg till gymmet en sväng, träningsverken i benen börjar ge med sig litegrann iallafall! Blir crosstrainer och nåt mer med Elina, gött med sällskap! 
 
Ha det götttt

got to get up and try

godmorgon, har om möjligt ännu svårare att gå idag.. Har sån grym träningsvärk i baksida lår fyfan, bodyattack var skitkul iallafall, jag och matilda kämpade på! 
 
Åkte hem till min snygging sen och det hade kommit ut ett nytt avsnitt av Walking Dead så det var hur vi spenderade kvällen! Haha den serien blir bara bättre och bättre! 
 
Ska gå och lägga mig en stund, har vart uppe i stallet och så så ska bli gött att vila en stund. Är ledig idag men vid tre bär det av in mot göteborg för att möta papsen, vi ska på någon bankgrej i varberg och sen på Skyfall (james bond-filmen för den som är mycket efterbliven) Hoppas den är bra!
 
 
Ha en go dag!

shoes

snygga skor från scorett!

tisdag

trappor är en otrolig prestation idag med den träningsvärk jag har, körde ett grymt benpass igår all by my self! Brukar köra ben ungefär en gång om året men tänkte ändra på detta. Så blev ett intervallpass med högt tempo och varierad hög lutning på bandet och sen olika benövningar och knäböj. Ska skaffa mig en röv är planen
 
Ikväll blir det (gud vad jag tjötar om träning) bodyattack med matilda, heja oss vi var uppe på söndagen efter den grymt roliga maskeradhalloweenfesten hos Klara, och gick en 70 mins promenad runt i lerums kommun ungefär.. Skitgött! Go helg för övrigt!
 
Och tenta i fredags också men tror det gick bra faktiskt! underbart :)
 
kissemissen när han var bebis
 
 

Better fucking bodies

 
 
Armybrallorna är hur snygga som helst ju, Kanske att de kan få joina mina andra bb byxor i garderobem. Bara för att jag tycker de ör så sjukt sköna och snygga..
Behöver fler byxr dessutom nör jag tränar så ofta som jag gör nu! har dock vilat sen boxen i torsdags med elina. Jätteförkyld blä. Får se om det blir imorgon kanske elller idag, har bara promenerat nu..

RSS 2.0