Ombre

nu är det extremt kass bild men färghade håret förra veckan och blev dipdye slash ombre. Är skitnöjd! Syns som en rödguldig skiftning i topparna, skitsnyggt när man har fläta!
 
Idag kommer fille och gänget ioch hälsar på!

tentavecka

ja titeln är oerhört peppande måste jag erkänna haha, pluggar som en gnu fast egentligen ljög jag där för så mycket pkluggar jag inte. Började tidigt så är ganska i fas och känner att jag kan hyfsat iallafall, tenta på fredag jiippiie.. senn är det en LEDIG helg det var längesen minsann. Blir halloweenpartaj, funderar på vad jag ska klö ut mig till haha.. Teletubbies, avatar.. hm
 
Nu blir dte stallet!  
 
Hanna, jag vill promenera... Rädda mig frpn plugg om du ser det här!
 
 
lite nageloutfits senaste veckan. Har nytt varje dag just nu fastnar inte flr nåt haha
je dag 
 
 

Fredag

Hej igen det var längesen som vanligt nu för tiden ! Pluggar för fullt tyvärr :( och tränar och rider så det tapliet av tiden minsann! Denna veckan har det vart skola varje dag utom idag, jag har hunnit med att köra ett konditionspass med armar, ett magpASS båda med Matilda. Och en löptur med Mamsen och så igår bodystep med Elina! Go vecka! Idag blir det jobb och sen mysmiddag hemma, imorgon blir det chokladbollar med love, Cissi och Putte :) lugnt helt enkelt!
 
 
hoppas ni mår Bra!  

Höstdepp eller höstpepp?

Fyndig överskrift tycker jag haha för just nu är man i nåt randomläge där kroppen ställer sig in på en kall vinter typ gå i ide, och humöret är nere bottnen ungefär. Jag är hösttrött och sådär men ändå på samma gång gillar jag ju hösten, snygga kläder och framförallt skor, Goa soliga höstdagar och de vackra gula löven. Men alla vet vad det leder till, denna vackra höst ebbar alltid ut i den dumma vintern. Kyla och snö nejtack! 
 
Skola hela veckan, idag jobb imorgon också jobb sen ska det göras nachochips i ugn med ost och guacamole och förhoppningsvis en efterrätt med passionsfrukt, glass, stekt ananas och malibu. Tumme!
 
Har för övrigt hunnit träna rätt mycket i veckan, körde ett konditionspass plus armar, sen ett kondition och mage med Matilda och ett mage rumpa lår pass igår :) awesome
 
Nu blir det plugg igen, har inga bilder för använder fortfarande mammas iPad bara vilket inte funkar att ladda upp..
 
Pussii

Ledig dag

Jag glömmer helt av bloggen ledsen för det kära läsare ni är ändå en del som troget kikar in! Har ingen dator hemma ännu medinternetuppkoppling så kan inte lägga in bilder.. Poop, vill ni se bilder från lördagen finns en del på Facebook. Var en grymt kul kväll då vi firade mig hihi, blev snittar och lekar och lite annat kul. Jättegrymma människor! Hade dock ätit för lite och tränat så gick åt fanders haha men hade kul iallafall! 
 
idag är det lite hemmaplugg som gäller eller ja hemma iallafall haha.. Har precis avancerat nagelfaret tNielsens här caviar nails, fick det av Julia och Putte!, blev absolut skitfräckt! Fick även jättefina blommor, mysiga tofflor, snygga spetstrosor, cupcakes, vin, tequila , goda drinkar i snygga glas och äppledryck! 
 
Harkikat på hart of Dixie nu, gillar denserien hih

Tentavecka

Förra veckan och denna är lite tentavecka eller vad man ska kalla det.. Pluggas en hel del iallafall men tror jag kan det nu! Glad tjej. Sitter idag med med mitt block och min penna och skriver tenta åt migsjälv, imorgon sitter jag och skriver en riktig. Blä
 
Helgen var go, blev riktigt lugnt och skönt! Lite jobb, matlagning medmitt hjärta( ena dagen grillad kyckling oh bruschettas och andra dagen stekt fläskkarre och delikatesspotatis i ugn med tzatziki. Mums!! Sen badade vi och drack vin. Hur mysigt som helst! Behövde en sån helg inför nästa då det blir dunderpartaj för mig,kommer bli grymt! 
hann också med att träna igår, har köpt kort på Lsc nu och är siktbröd! Blev 30 ,löpning på bandet sen en kvart på crosstrainern innan jag körde lite armar och rygg. Heja mig, idag blir det också gym får se vad! 
ÅTER TILL PLUGGANDET. BLÄK
 
HA DET GÖÖÖTTT

RSS 2.0