hihi

har ont i halsen och mensvärk men är puckad och gick och tränade ändå. Heja mig. Blev mage rygg och röv. Gick bajs. Inte konstigt alls! Taggar för student! Dukat och fint här hemma nu. ska måla naglarna nu och sortera strumpor! Klippte mig lite också.. hm

fix me


Fixar som dårar inför studenten imorgon, ska snart ha taklagsfest uppe vid huset! Myspys!

ikväll blir det myspys här hemma ocvh uppladdning inför imorgon! Yay!

pussii

I can't make you love me if you don't


ibland är det segt att vara tjej, vi är ofta så överanalyserande och så övertolkar vi saker. Ibland skäms jag över mig själv för att jag tänker i vissa banor som man vid eftertanke inser är helt jäkla befängda. Vad enkelt det hade varit att knappt tänka alls, inget analyserande och fjantande. Hihi Har mensvärken från helvetet idag. Gött samtidigt som magen dampar också, trevligt med magont då känns fet att man lever hahah.. fixat inför student idag annars och ätit god fajitas. Nu är det Sverige Island!

godmorgon


en go morgon idag, sov ut en timme extra hos Tobias sen tog jag en powerwalk hemåt, grymt skönt väder! Kände mig som åtta år igen när jag plockade blommor i en liten bukett till mamsen haha. Ska fixa inför student idag, rensa rabatter osv. Snart dags! Bilden är.från helgen! Puss

just idag är jag stark


sorry

är ruskigt dålig på updatering när det inte är skola eller nånting för då sitter jag inte på ett tåg och har tråkigt och kan blogga haha. Har vart utomhus mycket i helgen för att kompensera sjukhusvistelsen, magen är mycket bättre och snart ska jag väl kunna träna förhoppningsvis! Tänkte mig imrogon! Vill inte rulla fram på beachen..

Tänkte åka med mamsen till ulricehamn och se vad som finns att shoppa där. Hittade ett rosa linne, en rosa bh med matchande trosor, en ögonbrynspenna och ett mintgrönt nagellack i helgen när jag och bäbis var på allum. Han hittade massor, skitsnyggt!

Sen har dte vart lite eurovision och lite naturreservat och så bio igår; Men in black 3d med julia och putte! Mys!


min fina pålle

in front of your eyes



jag igår när jag åkte med tåbioch badade. Får inte bada än. Har salmonella. YUmmmi fast nä
Så inget jobb idag, ska åkamed kissen till farbror  doktorn. Hon mår inte bra.

wrap


extremt dålig bild men vi gjorde goda wraps igår jag och mami som jagvsa och här är en bild! Ska laga tand hos bajsläkaren idag. Har ont i magen också så perfekt timing. Hihi så solbrillor på och redo att möta mitt öde.blääk! 7 månader med min Babe idag!

mina spöken har hittat hem

lugn dag, chillar på livet och försöker få bakteriejäveln i magen att elimineras totalt från all närhet av tarmar. tror det funkar ganska bra! lite potatismos på det och livet är ganska gött!

Satte mig i solen en stund(ja bakterierna frodas mer så men kunde inte låta bli) och fick en fin solglasbränna på näsan. Gött

Har även städat huset lite käckt sådär. Snart blir det burritos eller wraps eller vad jag ska säga, hemmagjorda med quornfileer och massa gottigt.

ÄT UTE MINA VÄNNER


hälsar hon som snart är back on track igen

bikinidags


Bikinis , Noi Solid Bikini Bottom , Wonderland - NELLY.COM


Snygga bikinis, de tre sista från Nelly den första från nastygal.com.


hemma

underbart att vara hemma igen efter liten vistelse på alingsås lasarett. Fick grymma kramper i magen och hög feber i fredags och i lördags tyckte mamma att jag skulle ringa och då bad de oss åka in. Sen fastnade jag där med ett antal olika prover, dropp och en hård sjukhussäng.. Bläää

Nu är jag lite bätttre iallafall, ligger hemma och försöker vila upp mig! Har nästan bara käkat potatismos hihi.

Iallafall!  Ska käka lite sparrissoppa och se om det funkar! Kämpar på :=)

Fick sällskap av cissi idag! söta du!

aouuch

har jävligt ont i magen idag. jävla skit. ligger och ser på gossip girl och lyckan i LA. Haha på mig..

hoppas detta går över, har feber också. Bajskorv nu när det är helg också!



röd dag


check out oss alltså! två år sedan! och om två veckor är hansipansi hemma igen!

Igår var vi på bio jag och tobiiias, såg på Avengers. Tyckte den var riktigt rolig haha många skratt, spännande också hihi
Nu käkar jag kesella med hallon och havregryn, ska upp och bygga lite och ta en promenad också wii

you think you got the best of me

blev en lång skön powerwalk mellan regskurarna. Körde min magapp och lite andra magövningar plus lite armar..Sen lite kesella med hallon, russin, frön och nötter. Mummmaa!

Inväntar mamsen för en ridtur och sen blir det bio ikväll med min snygga babe! The Avengers ska vi se. Tänker tjöta mig till att gå antingen till Mcdonalds för en macwrap(blev kär igår) eller till Oves för en baconburgare. Smaskens!

Tills dess, fotvård, nagelvård, garderobstädning på schemat!




Hittade de fulaste skorna jag sett. (hopppas ingen beställt hem dessa till sin student för då skäms jag lite men bara lite för de är gräsliga!)


Är det ens en sko? Någon har kräkts på en sula typ..

Bal



Oj så fina alla var igår! helt galet! finast var dock lilla lisa i sin rosa klänning och så blev håret och sminket riktigt bra (stolt). Så sjukt kul såg de ut att ha!

starship

starship="https://cdn2.cdnme.se/cdn/7-2/1384597/images/2012/imag1806-1_202639387.jpg" alt="" /> bal för syster idag herregud vad tiden går fort! Ska till skolan en sväng sen ska jag fixa hennes hår! Vad gjordes igår? Inte mycket, sprang riddarsten med.putte i regnet, blodsmak i munnen haha. Sen kom.Tobias och somnade i min säng medan jag tittade på alcatraz med mami och lisa.

It's my dream you break

En lördag är alltid en lördag och en lördag är alltid supergo. Tog det lugnan imorse med min sexiga pojke och stekte bacon och misslyckade ägg. Sen begav jag mig till stallet och tog en sväng med Kalleballe. Jättemysigt att galoppera i skogen. hur fan stavas galoppera? jaja

Nu ska jag byta om till träningskläder, slänga i mig lite kesella med hallon och hemmagjord musli och dra ner mot gymmet. idag får jag och jullebulle finsällskap iform av två snygga killar. inte alls partisk här men det är våra alldeles egna pojkvänner jag snackar om. Ska bli kul!

Pusss

 
bjuder på en bild frpn google idag!


fredagsmys

. Har gosat ner mig i soffan, lite renare och lite mättare än för en timme sen då jag kom från fislaffären. Ska inte flytta på mitt feta arsle oh ska inte tänka med min tuggummihjärna överhuvudtaget mer idag. Ska se hockeyn med papi och sen orkar jag nog Pusssa massor på en viss sockerbit Imorgon blir det gymmet och ridning! Och bacon såklart!

morgonfix


Åh så fint det blev när jag lockade lilla bäbissysters hår. Vi övar lite inför hennes bal som är på tisdag! Tror det kommer bli asfint! Sminket blev också jättefint. vill ha baaal igen hallå eller så himla kul var det! Jag är jävligt gammal nu känns det som haha

dagens mums: morgonmys
dagens bajs: jävligt omogna människor
dagens segis: trött och ska jobba

I hela mitt liv har jag litat på min tur men det här kan jag aldrig slingra mig ur


Trött i kroppen efter träningspass på gymmet med julia, vi körde allt möjligt. Ben, lite rumpa, armar och sedan som vanligt också mage och sida. Gött pass och gött sällskap! jag börjar känna och se på kroppen att träningen ger resultat. Vill lägga upp bilder men vet att ni uppskattar porr alldeles för mycket hihi..
Har bakat bröd med långa kolhydrater idag och annars bara slappat som en fet gris i sängen med bok och en ännu fetare katt. Go dag!
Nu efter duschen ligger jag insvept i min goa amerikanskaflaggan filt och fryser. Och lyssnar på Kent varvat med Darin. Nörd jajemen men det kan jag ta och leva med haha

kisse

. Denna lilla gravida katt hihi. Snart är det nog dags med kattungar! Ligger i mitt lilla hjärtas säng och riktigt gottar mig, han är och jobbar haha men har ledigt idag så passade på att sova ut en aning. Skönt! Ska snart ta tåget hem och plugga lite och äta frukost wiii

Du tror så mycket

Ska strax åka med syster och mami till ullared, lite späännnande. Ska se om de finns nötter, russin och sånt trevligt tänkte jag. Och deodorant och spännen. Hihi Annars idag har jag pluggat statistik, läst bok och stekt ägg. Låter ju great! Eller.. Åh mitt fjäderörhänge killar mig i örat hela tiden. Världsproblem ha en grym onsdagskväll!

onsdag

tycker han inte om dig för den du är så gör dig inte till, ändra inte på dig för någon annan för i slutändan har du förlorat så mycket av dig själv att han.inte är nöjd ens då. Det är andra som sfår finna sig i hur du är och acceptera dig och gör de inte det sås vänd om, det finns fler människor i världen!

Hello training






lite inspiration. Gasp linnet är herr men gillar det ändå. Annars är det kläder från fitnessbutiken.se. mestadels från better bodies. Yummuiii

Ska snart ut och löpa med putte och julia i riddarsten. Sen blir det gymmet!
Är hungrig redan haha är hungrig jämt!


waistcoat


Så snygga västar, speciellt den övre militäraktiga. Eh snygg. Vad kommer de från då? Gina såklart..

money for nothing


blommiga ben


I learned how to cry, how to go insane



I'm lost in the streets in the city of pain
I learned how to cry, how to go insane
Your love, because of your love



 Darin- Nobody knows


Det blir skola idag efter en störtskön helg. Helt grym! I fredags var det förfest i amandas apsnygga lägenhet med goa flickor, sen drog vi till berså för dans och tjöt. Jättego kväll! På lördagen red jag en sväng sen hyrde jag och älskling film som inte funkade men vi var glada ändå för vi åt glass med stekt ananas, passionsfrukt och malibu. SÅ GOTT! Nästan lika gott som tobias wiii

igår gjorde jag inte många knop, låg vid vällsjön en stund i blåsten och solade men blev inget bad för det var schweeiiiiinkallt.
Vi upptäckte ett kul program igår, Älskling du har blivit en tjockis!, vilket jag starkt rekommenderar. Sjukt kul upplägg plus att vissa av deltagarna är grymt opepp på att röra på fläsket vilket ger många skratt. Om man nu får skatta åt det? Lite kanske..

Pusii

Fredag 2.0

halllå har precis duschat efter en go powerwalk/springtur. var så kallt så fick springa fort.. haha gillar inte att springa fort ska ner och jobba vid 2 sen direkt nästan in till stan för förfest hos amanda! Möter upp fille och förhoppningsvis några fler på tåget från asås. Sen blir det utgång! Har laddat upp med en flaska rödvin :) annars händerinte mycket, ska hämta mitt paket från gymgrossisten nu strax så får vi se om de passar! Pussi

där jag vill hänga min hatt


so call me maybe

. Precis avslutat ett grymt pass med Julia, först en go löprunda i riddarsten och sen ner till gymmet för mage oh armar. Gick bra! Har inhandlat en tshirt till imorgon och en flaska rödvin. Bästa vinet om man inte vill vara extremt onyttig jah.. nu ser jag framemot lite mat! Igår blev jag bjuden på grymt god mat hos henke, de hade också hängt med mig ut ned hästarna han och putte. Onsdag! Imorgon: jobb och utgång med goa tjejorna. Tror det blir riktigt grymt!

dålig update

har vart ute mycket i helgen så blev dålig uppdatering! På valborg blev det grillande och mys hos larsson innan vi sakta men säkert drog oss in mot chalmersfesten. Grym kväll med grymt fina vänner!! Snusade sedan sött i tobias säng hihi igår tog jag det ganska lugnt, solade lite och göttade mig. Sen drog jag med bäbisen till en klippa vid aspen för mer solning och göttande. Brände mig dock i fejjan en aning. Men jag är glad ändå! Har beställt hem ett par skitsnygga betterbodiesbrallor från gymgrossisten också. Och en rosa vattenflaska/shaker. Grymt taggad på att få dem! Vill nog även ha ett linne därifrån. Skitsnyggt :) Måste köpa jeans och nya skor också. De andra blev lite sönderbitna, mina fina berlin-converse jag skött så braa... bajs

RSS 2.0