polkagrisdröm

 Så här gör du!

1. Stöt polkagrisarna grovt i en mortel. Ta undan lite till garnering.
2. Vispa grädden. Smält chokladen i vattenbad eller i mikrovågsugn.
3. Smula digestivekexen och blanda med det smälta smöret.
4. Blanda den vispade grädden med kesella och den smälta chokladen. Rör ner polkakrosset. Smaka av med limejuice.
5. Lägg digestiveblandningen i bottnen på 4 glas. Fördela gräddblandningen över. Ställ i kylen 4-6 timmar. Garnera med polkagrisar och gärna citronmeliss.  //ICA

Polkagrisdröm är något av det godaste vi ätit,haha
blandningen smakar kesella och jordgubb och bajsigt gott! Enkelt också!



Ser det inte snuskigt gott ut? Det ÄR det!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0