Två dagar kvar

Nu har jag bara två dagar kvar av jobbet
sen är jag ledig ett bra tag framöver. Ska
bli skönt!

Har precis ätit god grillknyte med färskpotatis
och kolja! Mums. Snart blir det jordgubbar
och så hälsar älskling på.




Hallonglass!



  • 3 dl vispgrädde
  • 3 st ägg
  • 3 msk florsocker
  • 0,5 dl hallonsylt
  • 250 g hallon frysta eller färska

Gör såhär!

Vispa grädden. Tillsätt äggen, florsockret och sylten och vispa ytterligare någon minut. Tillsätt hallonen och rör om. Häll smeten i en form eller plastburk med lock. Ställ in i frysen. Rör om efter ca 2 timmar för att inte alla hallon ska ligga på botten när glassen är klar.
Frys ytterligare 2 timmar (eller längre).

 

Upptining: Låt stå ½ timme i rumstemperatur eller 2 timmar i kylskåp innan servering. Om du har frysta hallon låt även dessa tina. Tippa upp glassen i en form eller på ett fat. Lägg hallonen över glassen


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0